Neguj svoj stil

uopsteni trimeri x blog

Za negovan, lep i besprekoran izgled potreban vam je kvalitetan epilator i trimer. Imamo odličnu ponudu po akcijskim cenama.

Iskoristite letnju hot akciju i kupite po top cenama epilator i trimer. Ostavite sve bez daha ovog leta.

Tehnomedia ponuda za nju i njega:

Akcija

Akcija traje u periodu od 7. do 21. jula 2022. godine. Izaberite model po svojoj meri i kupite ga po top ceni u nekoj od 62 prodavnice koliko ih imamo u našoj zemlji ili u online šopu, a možete i putem Call centra na 011 44 44 999.

Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

BRAUN IPL PL5347

Epilatori

Nežno i bezbolno uklonićete dlačica sa tela. Ne morate da idete u salone, zakazujete tretmane i trošite novac, jer ćete sada sve to moći da uradite sami kod kuće. U zavisnosti od modela epilatori se razlikuju po broju pinceta koje imaju od dvadesetak do preko šezdesetak. Dobri su i jedni i drugi, a razlika je jedino u vremenu, jer epilatoru sa manje pinceta je potrebno više vremena da počupa dlačice. Postoje epilatori za suvo i mokro korišćenje. Bolji rezultati se postižu na suvoj koži.

  • Epilatori na struju imaju adapter koji mora biti uključen u struju dok ga koristite. Bežični epilator možete nositi sa sobom svuda, a može da se koristi i pod vodom, jedino morate da obratite pažnju da uvek bude napunjen. Napunjena baterija traje oko 40 minuta.

Bilo da se odlučite za skuplji ili jeftiniji model, rezultat je isti jer će dlačice biti uklonjene sa tela. Sa skupljim modelom dobijate više opcija, odnosno pinceta za epilaciju, dodatne nastavke, više brzina…Neki modeli imaju i posebne nastavke za pazuh, bikini zonu i lice.

PHILIPS MG7785/20

Trimeri

Iskoristite Tehnomedia akciju i po neverovatno povoljnoj ceni i na sniženju kupite trimer. Jednostavni su za korišćenje, udobni i precizni. Brada i kosa moraju da se neguju, redovno šišaju i oblikuju a trimer ju pravi izbor.

Zašto da plaćate frizersku uslugu kada možete sve sami uraditi kod kuće?

Potreban vam je kvalitan trimer koji neće čupati dlačice i iritirati kožu lica. Pogodni su za putovanja i predstavljaju aparat koji uklanja i najtanje dlačice na telu i licu, brzo i jednostavno, a veoma su laki za održavanje i upotrebu.

Nije dovoljno da muškarac samo ošiša kosu. Trimovanje je većem broju muškaraca potrebno na svake dve do tri nedelje, što zahteva većini zamoran i dosadan odlazak kod frizera. Potrebno vam je malo vremena i dva ogledala, ako nemate nekoga da vam pomogne. Veliko ogledalo je važno zbog kompletnog prikaza, a manje će vam pomoći da bolje istrimujete zadnji deo glave.

  • Trimeri imaju različita sečiva u obliku češlja. Jačina sečiva zavise od motora trimera, koji pomera dva reda sečiva formirajući tako makazice, koje lome i skraćuju dlaku na čak milimetar dužine. Ako vam je kosa pet centimetara i duža, potrebno je da se poprska vodom i najdužim sečivom sa retkim zupcima  prvo razredite kosu. Posle toga na red ide dodatak srednje dužine. Oblikujete kosu onako kako želite i pravite blagi prelaz između potiljka i temena glave, budući da se potiljak uvek skraćuje za nekoliko centimetara više u odnosu na teme. Zatim najsitnijim zupcima trimera pređite teme i zulufe. Važno je trimer pritisnuti uz glavu i  obavezno trimovati u pravcu rasta dlake.

Trimer za bradu, kosu i telo možete kupiti u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Sa svojim sečivima različitih veličina u odnosu na rad motora, trimer može da oblikuje većinu modernih i aktuelnih muških frizura.

U bogatoj Tehnomedia ponudi nudimo aparate za svačiji džep. Iskoristite ovu letnju akciju, kupite i uštedite.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *