Neophodna pomoć u kuhinji

x Mikseri

Svaki mikser ima određenu namenu, a u Tehnomedia ponudi možete pronaći ručne, štapne i miksere sa posudom.

Nijedna kuhinja ne može da se zamisli bez miksera. Za manje svakodnevne poslove idealan je štapni mikser.

rucni mikser e

Manje ćete suđa koristiti i uprljati ako koristite ovaj mikser. Prelive za salatu, dečiju hranu ili smoothije na primer, pripremićete za par sekundi. Možete ovim mikserom mutiti smesu u bilo kojoj posudi. Kad ga više ne koristite možete ga odložiti gde želite, jer je praktičan i mali. Ima osnovne opcije, troši malo struje i ne košta mnogo.

Pomoću miksera s posudom možete pripremiti više vrsta jela kao i količinu hrane. Radiće vremenski duže nego bilo koji drugi mikser i obaviti više poslova u isto vreme. Mnogi modeli imaju i više od tri brzine, a sve što urade bude precizno i savršeno. Za pripremu jela ili kolača, torte, odnosno recepta sa puno sastojaka idealni su upravo ovi mikseri s posudom. Jednostavno, u posudu samo dodajete šta je potrebno i nastavljate sa miksanjem, za razliku od na primer ručnog miksera koji morate prvo zaustaviti i odložiti pa tek onda dodati šta je potrebno i nastaviti sa radom. Za prave profesionalce u kuhinji odličan izbor je mikser s posudom, jer će on umesto vas obaviti veći deo posla, možete pripremiti skoro sve što poželite s njim, a samim tim češće ćete ga i koristiti.

Kuhinjski mikseri iz Tehnomedie su veoma prijatni za korišćenje. Ručni je lagan i sa njim ćete lako rukovati jer je prenosiv i možete ga odložiti bilo gde. Onaj sa posudom je teži i statičan je. Nađete mu stalno mesto u kuhinji gde ćete ga odložiti kada ga ne koristite.

mikse posuda

Za mikser su sasvim dovoljne 3 brzine, a većina miksera ih toliko i ima. Više od 10 brzina poseduju neki modeli naprednijih miksera sa posudom. Opcija postepenog ubrzanja je veoma korisna. Ako koristite ovu opciju sprečićete da se tekućina koju miksate u retkoj smesi isprska na sve strane prilikom korišćenja naglog ubrzanja. Prilikom izbora miksera obratite pažnju na jačinu.

Neka testiranja su pokazala da koliko dobro miksa ovaj kuhinjski aparat ne zavisi od snage miksera. Tako da će oni slabiji koji troše manje struje raditi dobro kao i oni jačine 1 500W.

U ponudi su mikseri čije su jačine uglavnom između 250 W i 1 500W. Mikseri su izrađeni od kvalitenog materijala i to uglavnom od plastike, a stabilniji i dugotrajniji su oni od nerđejućeg čelika.

Ručnom mikseru odgovara bilo koja posuda, ali je poželjno da na dnu ima gumu kako dok se miks ne bi klizila. Kuhinjski mikseri imaju dva osnovna nastavka: spiralni za testo i običnu mutilicu. Neki mikseri s posudom imaju i gumenu strugalicu. Neki modeli štapnih miksera imaju određene dodatke pomoću kojih se ovaj mikser pretvara u blender ili seckalicu hrane. Ako ste u dilemi za koji da se odlučite, svakako u mikseru s posudom dobijate više uređaja u jednom.

mikser

Tehnomedia nudi kuhinjske miksere poznatih brendova. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i u razgovoru s ljubaznim prodavcima dobićete dragocene savete i saznati sve što vas interesuje što će vam pomoći oko konačne odluke prilikom izbora.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia centru. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *