Savršene Samsung slušalice za tvoje uši

x Samusn Buds

Slušalice su deo svakodnevice. Dok hodate, pričate s nekim preko skypea, kada razgovarate mobilnim telefonom dok vozite auto i u mnogim drugim situacijama su postale potreba. Bežićne i male su najudobnije. Predstavljamo vam besprekorne Samsungove Galaxy Buds Live slušalice.

Prepoznatljive su po svom ergonomskom dizajnu koje neodoljivo podsećaju na zrna pasulja , pa su poznate i kao galaxy beans.

Zbog svog jedinstvenog dizajna i težine od samo 5, 6 grama, ove slušalice savršeno prate liniju lica, nežno naležu u ušima i neće vas zamoriti ni nakon celodnevnog nošenja. Čvrsto prianjaju uhu, tako da vam neće ispasti čak i ako trčite.

Samsung  rs feature introducing galaxy buds live FB TYPE A JPG x

Dostupne su u 3 boje: mistično bronzana, mistično crna i mistično bela. Njihova polirana spoljašnost sija i izgledaju savršeno.

Buds live dolaze u kutiji u kojoj se nalaze: korisničko uputstvo, usb type c kabl, zaštitne gumice, kao i kutija za odlaganje, odnosno punjenje. Samsung se i ovde potrudio oko detalja, pa je kutija za punjenje napravljena po uzoru na kutije za nakit. Prelepog je dizajna i praktična za nošenje.

image

Slušalice možete koristiti 6 sati bez prestanka, a ukoliko se koriste sa kutijicom za punjenje, imaju 21 sat autonomije, tako da mogu zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Samo 5 minuta punjenja omogućava čitav sat reprodukcije muzike. Kutijica se puni preko usb type c porta, a postoji mogućnost punjenja i bežičnim punjačem.

Galaxy Buds Live su kalibrisane od strane AKG-a, koriste drajvere od 12 mm, a imaju i cevčicu odnosno bass duct, koja omogućava vazduhu da prolazi, pa se dobija dubok bass. Dostupna je i opcija aktivnog poništavanja buke, takozvani ANC, koja je namenjena eliminisanju okolne buke što do sada nije bio slučaj kod slušalica otvorenog tipa.

Još jedna stvar koja ove slušalice izdvaja od drugih je ta što je Samsung uspeo da smesti čak 3 mikrofona.

Pored njih postoji i jedinica za VOICE PICKUP koja oseća pomeranje vilice i prema detektovanim vibracijama pretvara podatke u glasovni signal, pa je zato kvalitet razgovora nenadmašan.

Povezivanje sa telefonom, tabletom, laptopom ili automobilom je jednostavno i obavlja se preko bluetooth-a 5.0, ali maksimum dobijate kada skinete zvaničnu Samsung aplikaciju, Galaxy Wearable. Tada dobijate i brojne opcije za personalizovanje rada slušalica, ali i da pratite koliko je procenata baterije preostalo.

Galaxy Buds Live rade na svim android uređajima sa android 5.0 i novijim sistemom i imaju minimalno 1,5 GB rama, kao i na uređajima sa IOS 10 i novijim sistemom.

Kontrole su iste kao i kod prethodnih Samsung slušalica i rade besprekorno. Jedan dodir da se zvuk zaustavi. Dvostruki dodir da se preskoči fajl koji slušate. Tri dodira da se vratite. Funkciju dugim pritiskom možete sami da odredite preko Samsungove aplikacije Galaxy Wearable.

image

Kapacitet baterije slušalica je 60 mah, a kutijice za punjenje 472 mah.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ove idealne Samsung Bluetooth stereo slušalice sa mikrofonom po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *