sokovnik clatronic

x Sokovnik Clatronic

Ako želite da u svežem stanju “pijete voće i povrće” nabavite Clatronic sokovnik. Na taj način unećete dovoljnu količinu vitamina i minerala i sve što je korisno i zdravo u osvoj organizam.

Vreme je virusa i prehlada i potrebno je da se zdravo hranite i unosite vitamine. Najidealnije bi bilo da pijete i zdrave sokove. Sokovnik je pomagalo koje će za kratko vreme napraviti idealan i zdrav napitak. Najbolje je ono što sami pripremite, jer ćete tako biti sigurni da niste konzumirali razne konzervanse, aditive, šećer, škodljive materije i sastojke.

image

U vašoj kuhinji nedostaje vam Clatronic sokovnik čiji model ima oznaku AE 3532. Koristan je, lep i ne zauzima puno prostora. Posetite Tehnomedia prodavnicu i nabavite ga po najpovoljnijoj ceni.

Vaš jedini posao je da operete voće ili povrće i jednostavno ga ubacite u Clatronic sokovnik. U ovaj nije potrebno da namirnice prethodno isečete, usitnite ili tretirate, zahvaljujući ekstra dugoj cevčici, odnosno širokom ulazu dužine 75 mm. Unapređena tehnologija omogućava ceđenje i do 30% više soka. U posebnu veliku posudu čija je zapremina oko 2 litra sakuplja se pulpa. Na kraju ćete dobiti pravu vitaminsku bombu i sve ono što vam je neophodno kako biste bili zdravi i osećali se vitalno, energično, sveže…

Ovaj profesionalni automatski sokovnik ima visokokvalitetno snažno kućište od nerđajućeg čelika i izdvaja se po svojim izuzetnim perfomansama. Moćan je i snažan, a sa 1 000 W omogućava da za par sekundi pripremite za sebe i najmilije zdrav i osvežavajući napitak. Iz namirnice će iscediti samo ono najbolje.

Sok ćete pripremiti brzo i lako jer nećete osetiti vibracije prilikom ceđenja voća i povrća. Poseduje dve brzine, a skoro je nečujan tokom rada. Ima bezbednosni prekidač i veoma je stabilan.

Sokovnik se lako čisti, jer se može u potpunosti rasklopiti. Sa praktičnim Clatronic sokovnikom nećete pogrešiti jer će vas dugo služiti.

U Tehnomedia maloprodajnim objektima čeka vas Clatronic sokovnik. Požurite i kupite ga po povoljnoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *