Ugrejte dom pomoću kotla, peći ili šporeta

x Kotlovi

Ugrejte dom jednostavno i sigurno pomoću: kotla, peći, kamina ili špreta iz Tehnomedie.

Mnogi strahuju od duge zime, hladnih dana i niskih temperatura zbog količine novca koji moraju da izdvoje kako bi obezbedili ogrev ili platili visoke račune za utrošenu struju. Sa uređajima i takozvanom belom tehnikom za grejanje iz Tehnomedie vaš pogled na zimu će se promeniti.

Ova grejna tela poznatih proizvođača u Tehnomedia maloprodajnim objektima su kvalitetna, efikasna i lepo dizajnirana. Kotlovi, šporeti, peći i kamini postižu veliku snagu grejanja i obezbeđuju visoko kvalitetno zagrevanje svih prostorija. U zavisnosti od karakteristika, mogu da zagreju površine od 40 do 170 kvadratnih metara.

image

Peći i kamini na čvrsto gorivo iz Tehnomedie lepo će se uklopiti u svaki dom modernim linijama. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala kao što su hladni i topli valjani čelični limovi sa šamotnom opekom, a u kombinacijima sa najkvalitetnijom keramikom obložene su stranice. Šamot je prirodni materijal. To je specijalna masa od gline netopljiva na temperaturi od 1600 do 1800 stepeni celzijusa. Služi da akumulira toplotu i ne ispušta štetna isparenja. Na taj način toplota se dodatno zadržava, jer će produženo zračiti. Prostor će pored toga što je zagrejan izgledati i lepo, romantično i ušuškano. Željenu temperaturu ćete lako postići, pa čak i onu do 30 stepeni.

image

Šporeti na čvrso gorivo pružiće vam toplinu o o kojoj ste oduvek maštali. Osim za grejanje, poslužiće i za kuvanje, pečenje hrane ili pripremanje napitka. U rerni ćete ispeći savršeno hleb, pecivo ili meso na primer. Osim u pucketanju vatre i toplini doma, uživaćete i u mirisu ispečenih peciva ili kolača.

Sa etažnim grejanjem zagrevate ceo stambeni prostor. Funkcioniše kao i gradsko centralno grejanje. Toplotna energija se proizvodi u peći ili kotlu koja kroz ugrađeni cevovod pomoću vode, ulja ili antifriza stiže do radijatora i tako se zagreva kuća. Pored grejanja možete i da zagrejete vodu u svom domaćinstvu.

Kotlovima na pelet kao i za etažno grejanje vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna se lako rukuje. Pažljivo su i kvalitetno napravljeni tako da vam omogućavaju najbolji vid ekspoloatacije. Poseduju rezervoare za pelet određenog kapaciteta, kao i funkciju automatskog paljenja kao i elektronsku kontrolu.

image

Uređaji za grejanje iz Tehnomedie će maksimalno zagrejati prostorije vašeg doma uz minimalno zauzimanje prostora.

Sa velikim troškovima života mnogi se jedva izbore, naročito zimi kada su zbog grejanja izdaci još veći. Posetite Tehnomedia prodavnice, uštedite i izaberite iz naše bogate ponude: kotlove, peći kamine ili šporete na čvrsto gorivo. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *