Clatronic mali kucni aparati

x Clartonic

Clatronic mali kućni aparati pomažu da spremite sve što poželite brzo, jednostavno i kvalitetno.

Mali kuhinjski aparati olakšavaju svaki posao u kuhinji oko pripreme obroka. Sa Clatronicom nećete pogrešiti. Funkcionalni su, modernog dizajna i jednostavni za korišćenje. Za veoma kratko vreme spremićete sve što poželite.

image

Svaki Caltronic kućni aparat je lepog dizajna i vrhunac tehnologije. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala tako da su bezbedni po zdravlje i dugo će vas služiti. Sa njima ćete sve lako i jednostavno pripremiti i spremiti.

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite iz bogate Clatronic ponude model po svoji meri. Bićete prezadovoljni sa njihovim: mikserima, seckalicama, tosterima, roštiljima, aparatima za vodu ili kafu, fritezama, kuhinjskim vagama, mini pekarama, sokovnicima…Sa Clatronicom svakodnevne obaveze i poslovi biće olakšani.

Zahvaljujući ovim pomoćnicima u kuhinji uživaćete u pripremanju obroka i hrane.

This image has an empty alt attribute; its file name is 35201.jpg

CTC Clatronic…

Jedan od lidera u proizvodnji kućnih aparata u srednjoj i višoj srednjoj klasi je nemačka firma CTC Clatronic. Ovaj proizvođač malih kućnih aparata je jedan od najpopularnijih sa velikim brojem korisnika zahvaljujući pre svega odličnom odnosu cene i kvaliteta. Kupci mogu biti sigurni u pouzdanost brenda Clatronic, jer svi aparati imaju garanciju i servisnu mrežu širom naše zemlje.

CTC Clatronic osnovan je 1985. godine.
Kao i dve kompanije C. Bomann GmbH i ETV Elektro-technische Vertriebsgesellschaft mbH, Clatronic International GmbH pripada grupi Clatronic International GmbH. Grupa distribuira na svetskom tržištu velike i male električne uređaje i elektroniku široke potrošnje, posebno pod brendovima Clatronic, Bomann, ProfiCook, ProfiCare, CTC i AEG  
Kompanija je sa sedištem u Kempenu kod Krefelda.

image

Efikasne, ekonomične i praktične Clatronic kućne aparate nabavite u Tehnomedia maloprodajnim objektima po najpovoljnijim cenama i najboljim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *