Besprekorna beko veša mašina

x Beko

Beko mašina za pranje veša WUE 8633 XST štedi sve: vreme, novac, struju, vodu, deterdžent. Efikasna je, brza i jednostavna za upotrebu.

Život bez veš mašine je nezamisliv. Zahvaljujući brojnim mogućnostima i inovativnim tehnologijala pranje veša danas je jednostavno i lako.

Beko veš mašine su pravi izbor za vas. Pravo je vreme za kupovinu, jer je u toku akcija Zbogom fleko Beko. Svi kupci prilikom kupovine mašine za pranje veša kapaciteta 8 kg i više, od Beka dobijaju na poklon Ariel kapsule za tromesečno besplatno pranje.

Beko veš mašina koja nosi oznaku WUE 8633 XST je jedna od najpopularnijih i najtraženijih. Prilagođena je savremenom načinu života. Poseduje inverterski motor ProSmart, SteamCure tehnologiju, HomeWhiz opciju.

Nemojte da brinete o računu za struju. Svaki + označava do 10% manju potrošnju energije od deklarisanog A razreda i zato su Beko mašine idealne, a ovaj model ima visok energetski razred. Klasa te energetske efikasnosti  je 10% efikasniji od A+++.

Od brzine centrifuge koja se meri po okretaju u minuti zavisi koliko će u odeći ostati vode. Ova Beko veš mašina omogućava 1200 okretaja u minuti što znači da će biti dobro oceđen, a samim tim brže će se osušiti. Prilagođava se svakom tipu tkanine. U svakom trenutku s njom nema iznenađenja jer ćete znati sve o odabiru programa, vremenu trajanja ciklusa pranja i slično. Njen kapacitet pranja je 8 kg. Najbolji rezultati prilikom pranja i ispirabnja dobijaju se kada mašina nije napunjena do vrha. Dovoljno je da ostavite jednu četvrtinu prostora kako bi veš mogao između sebe da se “tumba” i na taj način se dobija dodatno mehaničko trenje.

Rukovanje je jednostavno zahvaljujući displeju. Na vama je samo da stavite veš u bubanj , izaberete odgovarajući program pranja i ona će sve završiti sama. Veoma je fleksibilna, tako da dozvoljava da ubacite neki komad veša ako ste zaboravili, da prilagodite određeni program, temperaturu i broj obrtaja prema vešu koji perete i stepenu zaprljanosti.

Nije glasna, dugo će vas služiti i veoma je efikasna zahvaljujući dizajnu motora bez četkica. ProSmart je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost. Nivo buke tokom pranja je 56 dB, a tokom centrifuge 76 dBA.

Sve je lakše pomoću tehnologije SteamCure koja omogućava dubinsku higijenu veša i tretira fleku parom. Mrlju ne morate da skidate ili stavljate neko posebno sredstvo pre pranja u mašini. Samo stavite u veš mašinu koja će sve uraditi umesto vas. Pre pranja fleku tretira parom koja će pomoći da ta prljavština omekša i da se lakše očisti. Samim tim neće biti izgužvanog veša i pegla vam neće trebati. Besprekorno ćete očistiti 24 vrste fleka pomoću programa StainExpert. Zaboravite na ona pomoćna srdstva za skidanje fleka iz kuhinje kao što su soda bikarbona, belo sirće, limunov sok, sapun, tečnost za suđe i slično. Na vama je samo da stvite odeću sa koje želite da skinete fleke i podesite program StainExpert. Mašina ima i opciju koja nam omogućava uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

Uvek vam nedostaje vremena i zato je idealan program Fast+ koji skraćuje program pranja do 55%. Možete se odlučiti i za superkratki program Xpress koji traje samo 14 minuta, a može besprekorno oprati 2 kg veša. Ima 15 programa, a neki specijalni su: Woolmark® za pranje i negu vunene odeće. AquaWave nežno pere veš jer kada podesite ovaj program u bubnju je talasasto pomeranje.

Ova mašina poseduje i opciju odloženog starta kao i opciju uspostavljanja blouetooth konekcije sa mobilnim telefonom a možete upravljati pomoću HomeWhiz aplikacije.

Uz ovu veš mašinu dobijate dodatnu sigurnost. Pored 5 godina garancije na uređaj dobijate i 10 godina garancije na inverterski motor ProSmart. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i po najpovoljnijoj ceni kupite ovu mašinu za pranje veša. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *