Braun za oboje

x Za nju i njega Braun

Braun aparati pomažu da budete negovani i lepi sa savršeno glatkom kožom. Precizno, lako i jednostavno postići ćete savršene rezultate sa epilatorom SES 5/500 i aparatom za brijanje 50 B1000S.

Lična higijena je najvažnija. Lepšem polu epilatori su neophodni, a Braun ih je dizajnirao tako da mogu da zadovolje sve potrebe. Jači pol ne može bez brijača, a oni električni brenda Braun su odličan izbor. Vaša prošlost postaće paste, četke i žileti, jer ovi brijači vam omogućavaju lako i jednostavno brijanje.

U zavisnosti od tipa kože, privićićete se na ovakav način tretiranja najkasnije za 5 do 10 dana, a onda više neće biti iritacije, a sve će postati prijatno.

Za precizno brijanje i lagodan tretman kože Braun aparat 50 B1000S je dobar izbor. Sa mrežicom je i ima fantastične mogućnosti. Glava ovog električnog brijača sačinjena je od 3 fleksibilna elementa: 2 Senso mrežice i 1 središnjeg trimera, kao i mikro češljić, koja se prilagođava konturama lica za olakšano brijanje. Sistem EasyClean omogućava brzo i lako čišćenje bez skidanja glave brijača. 100% vodootporan električni brijač za Wet & Dry upotrebu​. Baterija je Litijum – jonska. Za jedno brijanje dovoljno je 5 minuta brzog punjenja. Nakon upotrebe poželjno ga je očistiti četkicom. Sa jednostanim punjenjem moćićete 50 minuta da se brijete. Veoma je kvalitetan tako da može proći i nekoliko godina do zamene nožića.

image

Braun Silk-epil 5 Set je za mokru i suvu epilaciju. Bežičan je i 100% vodootporan i može lako da se čisti pod vodom. Možete da ga bezbedno koristite i ispod tuša, a bićete prezadovoljni rezultatima i na mokroj koži. Na ovaj način epilacija će biti manje bolna, a topla voda će pomoći da se koža opusti. Na ovaj način izbeći ćete iritaciju i crvenilo kože.Pomoću ovog aparata moćićete da uklonite lako i veoma kratke dlake a koža će biti dugo biti glatka do 4 nedelje. Inovativna SensoSmart tehnologija vodi vašu epilaciju tako da koristite pravi pritisak, uklanjajući još više dlačica u jednom potezu. Senzor pokazuje primenjeni nivo pritiska kako bi se detaljno uklonila svaka dlačica sa kože.

Crvena lampica je uključena ukoliko je nivo pritiska prejak i upozorava Vas da prilagodite korišćenje aparata kako bi dobili što bolje rezultate. Dlaka se odstranjuje iz korena što omogućava Micro Grip pinceta koja uklanja dlaku veličine zrna peska (0.5mm).Poseduje 2 dodatka: uključujući masažne valjke i kapicu za kontakt sa kožom. Valjci za masažu nežno stimulišu kožu kako bi smanjili nelagodnost. Baterija je dugotrajna i puni se 1 sat za 30 minuta koršćenja. Uz epilator dobijate: četkicu za čišćenje, kabl za punjenje baterije, poklopac za masažu i poklopac za maksimalni kontakt sa kožom za brzu epilaciju. Sa ovim epilatorom vaša koža biće mekana kao svila.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite Braun aparate za nju i njega po najpovoljnijim cenama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *