Reotvaranje Tehnomedie u TC Zmaj

Blog Reotvaranje

Tehnomedia u Tržnom centru Zmaj počinje sa radom 31. oktobra.

Bilo da vam je potreban nov frižider, ugradna tehnika, veš mašina, usisivač, laptop ili desktop računar, tablet, televizor, mini linija, fotoaparat, mobilni telefon ili bilo šta od dodatne opreme, sredstva za održavanje uređaja i aparata, sve to i mnogo više možete pronaći u preseljenoj Tehnomedia prodavnici u Tržnom centru Zmaj pored autoputa Beograd – Zagreb.

Maloprodajni objekat biće otvoren u subotu, 31. oktobra. Prostire se na preko 1000 kvadrata, a 17 radnika nisu samo prodavci, već i vaši savetnici koji će vam pomoći da izaberete najadekvatniji uređaj za vaše potrebe. Ne morate više da lutate, jer sve možete pronaći na jednom mestu i kompletno opremiti dom ili poslovni prostor. Tehnomedia je idealno, provereno i sigurno mesto dobre kupovine.

Na dan otvaranja Tehnomedie, 31. oktobra u TC Zmaj očekuju vas aktuelni popusti, akcije i niže cene.

*Na redovne cene 15% popusta dobićete na belu tehniku, TV, audio i video, kao i na IT i telefone.

*Na male kućne aparate i periferije sleduje vam 20% popusta.

Akcija nižih cena je: 31.oktobra, 1. i 2. novembra.

Radno vreme Tehnomedie u Tržnom centru Zmaj na Auto – putu 18. u Zemunu radnim danima, kao i subotom i nedeljom je od 9 do 21 sat.

Asortiman proizvoda i trenutne popuste i akcije možete pratiti na društvenim mrežama, kao i na sajtu tehnomedia.rs.

Najbolje za svoj novac dobićete upravo na ovoj adresi. Zaposleni u ovoj kompaniji konstantno istražuju potrebe potrošača i klijenata, prate trendove, stiču nova znanja i koriste najnovije tehnologije.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *