Nezaboravno iskustvo u Vijetnamu

blog x   T.

Naš kolega Milan Pavlović, kategori menadžer, nedavno je posetio Canonovu fabriku štampača u Vijetnamu.

Nezaboravno iskustvo našeg kolege Milana Pavlovića kategori menadžera, koji je nedavno boravio u Vijetnamu želimo da podelimo sa vama. Imao je privilegiju da poseti fabriku štampača Canon, koja se nalazi u Vijetnamu, jednu od 3 u toj zemlji. Ovo putovanje nije samo predstavljalo poslovnu priliku, već i mogućnost za dublje upoznavanje novog sveta inovacija Canon proizvodnje.

ded fcc b bbf eeab x

U društvu pedesetak kolega iz Jugoistočne Evrope, Milanu se pružila prilika da istraži svaki aspekt fabrike tokom boravka. Od procesa proizvodnje do razgovora sa direktorima iz Japana, Milan je imao inspirativno iskustvo upijajući tehnološke napretke i poslovne prakse u ovoj dalekoj zemlji. Njegova ekipa je pripadala širem skupu kolega iz Jugoistočne Evrope, obuhvatajući ne samo zemlje Balkana već i Bugarsku, Rumuniju, Ukrajinu, kao i predstavnike iz Beča. Ovo putovanje nije samo bilo prilika za razmenu poslovnih ideja, već i za međusobno učenje i izgradnju kontakata unutar industrije.

 af ea aef fdacfbd x

Sedmodnevno putovanje kroz Vijetnam obuhvatilo je i posetu glavnom gradu Hanoju, krstarenje prelepim Halong Bai zalivom i istraživanje živopisnog grada Ho Ši Min-a. Svaka destinacija donela je svoj jedinstveni pečat putovanju, obogatila iskustvo i otvarala nove perspektive za dalji razvoj.

f dc ec  ecfe x

Verujemo da su ova iskustva od neprocenjive vrednosti za našu kompaniju i da će nas inspirisati da nastavimo da istražujemo nove mogućnosti i tržišta.

caad c  ce fcfc x

efedb c dee ba bdcae x

f a c  eeef x

edf bed ef c cdca x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *