Nezaobilazan izbor modernog domaćinstva

x Vox

VOX Electronics mali kućni aparati, bela tehnika i televizori. Široka lepeza proizvoda za najrazličitije potrebe je tu da uštedi vreme i olakša svakodnevne akivnosti.

Zahvaljujući proverenom kvalitetu, ovi uređaji su postali nezaobilazan izbor modernog domaćinstva. Život čine jednostavnijim, efikasnijim i uzbudljivijim.

Aparati za vodu, mikrotalasne, tosteri, seckalice, vage, pegle, usisivači, fenoviVOX mali kućni aparati su tu da bi kod kuće zaista bilo najlepše. Uz dizajn koji prati trendove, zajednički im je kvalitet koji traje, a koji potvrđuje garancija od 25 meseci na sve uređaje.

image

Iz velike ponude izdvajamo novi model usisivača Monsoon 2405. Kao što mu ime govori , ovaj usisivač ima veliku snagu od 2400 W, koja efikasno uklanja prašinu i nečistoće. Uz ovaj model možete rasterećeno da usisavate bez da uznemiravate ukućane, jer je nivo buke manji od 60 dB. Takođe, dolazi sa HEPA filterom koji zadržava 99,95% čestica prljavštine, što znači da prašina prilikom čišćenja ne ozlazi iz aparata.

image

VOX televizori su poznati po dobrim performansama, a od nove generacije uređaja izvajamo VOX 32ADS315FL Frameless model sa Android platformom. Uz najtanji spoljašnji ram na tržištu, ovaj model pruža jedinstveno iskustvo gledanja programa i unosi diskretnu eleganciju u svaki enterijer. Pored modernog dizajna, ono što odmah privlači pažnju je kvalitet slike. Žive boje, precizni detalji i jasan kontrast omogućavaju veran prikaz sadržaja, a u želji da odgovori na potrebe svojih korisnika, VOX Electronics je takođe unapredio kvalitet zvuka, čime je multimedijalan doživljaj kompletan. Takođe, ovaj model u sebi ima digiralne tjunere, što znači da je opremljen za prijem digitalnog signala preko kablovske, stelitske ili obične antene.

image

Što se android televizora poslednje generacije tiče preporučujemo VOX 4K model (55ADS314H). Kao i svi VOX Ultra HD modeli i ovaj TV koristi Android 9 platformu, koja otvara prozor u svet sadržaja. Za vrhunsku kućnu zabavu, na raspolaganju su brojne preintegrisne aplikacije i smart opcije za upravljanje sadržajem. Zahvaljujući njima, svaki korisnik ovog modela će brzo i lako pronaći nešto za sebe, bilo da je u pitanju omiljeni film, serija, aplikacija, igrica…

image

Čišćenje rerne spada u najteže kućne poslove, koji oduzimaju ono čega nikad nemamo dovoljno, slobodno vreme. Zbog toga je VOX EBB 7500 ugradna rerna idealan izbor za vaš dom. Ovaj model je jednostavan za održavanje zahvaljujući katalitičkim panelima sa tri strane rerne, koji upijaju nečistoću i sprečavaju formiranje masnih naslaga. Osim što vas oslobađa čišćenja, VOX EBB 7500 rerna se ističe i elelgantnim dizajnom kontrolnog panela od crnog stakla. Poput ostalih uređaja VOX brenda i ovaj je izuzetno praktičan. Na raspolaganju je 9 funkcija za sve vrste kulinarskih poduhvata, kao i koristan dodatak, set za gril.

image

VOX FD627 BL frižider spaja najbolje: veliku zapreminu i elegantan dizajn. Kao što možete da vidite, u pitanju je izuzetno atraktivan model sa staklenim vratima, koji se lako uklapa u svaku kuhinju i oplemenjuje je elegancijom crnog stakla. Ono što ne vidite niti ćete ikada primetiti su naslage leda. Zahvaljujući NO FROST tehnologiji, čišćenje frižidera je u velikoj meri pojednostavljeno budući da više ne morate da se bavite odmrzavanjem. Ova tehnologija ne samo da olakšava život, već donosi i uštedu električne energije. Kada govorimo o jednostavnosti, još jedna prednost ovog modela je eksterni LED displej na kome možete lako da podešavate temperaturu i režime rada. Ono što je svima važno je dugotrajna svežina namirnica, a VOX Electronics frižider je omogućava – uz PT Fresh tehnologiju koja simulira prirodnu jonizaciju. Ako zavirimo u unutrašnjost frižidera, pronaći ćemo veliki broj opcija za čuvanje hrane. Dve velike fioke, tri podesive staklene police i šest polica na vratima obezbeđuju dobru organizaciju, a unutrašnje LED svetlo pruža ravnomeran pregled čitavog sadržaja. Takođe ovaj model ima i praktične aksesoare: posudu za jaja, držač za flaše i posudu za led.

Bez obzira da li kupujete belu tehniku, televizore ili male kućne aparate, u raznovrsnoj ponudi VOX brenda ćete uvek naći pravi uređaj za svoje potrebe. Posetite Tehnomediu i otkrijte zašto smo najbolji.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *