Xiaomi TV – jeftin, pametan i idelan

x Xiaomi Tv

Pitate se da li je moguće kupiti jeftin televizor koji je pametan i ima dobre parametre? Moguće je, jer sa Xiaomi televizorima dobijate sve ono što vam je neophodno, pa čak i više od toga.

Nekada je imati TV bio luksuz. Danas skoro svaki dom ima više komada “prozora u svet”, a tržište je preplavljeno proizvođačima i modelima.

image

Xiaomi televizori su se za razliku od mobilnih telefona skoro pojavili na našem tržištu. Ovi uređaji kineskog brenda s obzirom na dobar kvalitet brzo su stekli veliku popularnost. Jedna od njihovih glavnih karakteristika je prirodna slika sa bogatim i jasnim opsegom. Ovi pametni modeli sadrže visokokvalitetne komponente. Za malo para mnogo dobijate.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite Xiaomi televizor android odličnih karakteristika i mogućnosti. Predlažemo vam jedan od 4 modela koji se razlikuju po dijagonali ekrana. Birajte između malih i velikih ekrana od: 32 inča, 43, 55 ili 65 inča.

Xiaomi 32 MI LED TV 4A ELA4380GL HD, 65 MI LED TV 4S ELA4374GL UHD, 43 MI LED TV 4S ELA4378GL UHD ili 55 MI LED TV 4S ELA4374GL UHD.

Mi TV 4A se odlikuje dobrim prikazom boja, sasvim dovoljnom količinom osvetljenosti i lepim izgledom. Spoljašnjost je istaknuta tankim okvirima. Ovaj 32-inčni televizor odličan je za manje prostorije i svuda se uklapa. Težak je oko 4 kg, tako da ga možete ugraditi na zid bilo koje sobe . U skoro bilo kom formatu ovaj funkcionalni uređaj omogućava reprodukciju video i audio sadržaja. Pametni Xiaomi uređaj podržava Smart TV na Android platformi, sa zaštitom za decu, kao i tajmerom za spavanje.

image

Televizori Xiaomi u potpunosti podržavaju bežične protokole, kao i funkcionalnost pametnog telefona Android Smart TV. Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, pa čak i Miracast, vam omogućava da gledate slike na velikom ekranu sa bilo kog mobilnog uređaja, bilo da se radi o pametnom telefonu ili tabletu. Ekran visokog kvaliteta sa matricom u potpunosti podržava 4K rezoluciju. HDR tehnologija i napredna HDR10 zadovoljiće ljubitelje dinamičnih filmova. Pored toga, možete dodati odličan zvučni model, veliki broj interfejsa za povezivanje perifernih uređaja i što je najvažnije osetljiv kontrolni panel, koji radi čak i iz susedne sobe. Kvalitet slike i zvuk kod ovih televozora je izuzetan. Pametno pozadinsko osvetljenje je organizovala Direct LED tehnologija. Ovi televizori atraktivno izgledaju sa najfinijim okvirom po obodu ekrana.

Xiaomi televizori poseduju zavidnu funkciinalnost i alate koji u potpunosti otkrivaju gotovo sve prednosti digitalne tehnologije.

Xiaomi je u razvoj uložio sva svoja dostignuća i primenio ih u celini tako da je sve funkcionalno. Podrška za DivKs omogućava vam reprodukciju sadržaja u izuzetno ekonomičnom formatu, što je neophodno ako filmove u 4K rezoluciji čuvate na fleš disku. Televizori imaju sopstvenu ugrađenu memoriju od 8 GB što u nekim slučajevima u potpunosti omogućava napuštanje spoljnih medija. Jedino model 65 MI LED TV4S poseduje veću od 16GB. To uključuje dostupnost 24p True Cinema tehnologije za proizvodnju filmova, glasovnu kontrolu i veliki broj svih vrsta interfejsa za povezivanje gotovo svih perifernih uređaja. Xiaomi televizori su odličan izbor za najprobirljivije korisnike koji ne prave kompromise. Postoje analogije u uređaju iz Xiaomi. Iste kompanije Soni i Samsung mogu se pohvaliti istim razvojem. Samo je cena modela ovih marki skoro dvostruko veća.

Svakodnevno ćete moći bezbrižno da gledate: serije, filmove i programe na raznim aplikacijama, uklj. Netflix, HBO GO, Player. Na ovim televizorima lako ćete uključiti ove vrste usluga. Za aplikaciju Netflix postoji posebno dugme na daljinskom upravljaču. Aplikacija Amazon Prime Video takođe ima namensko dugme na daljinskom upravljaču. Ostale aplikacije je malo teže uključiti, ali svakako nije komplikovano. Pomoću crvenog dugmeta na daljinskom upravljaču uključujemo izbor aplikacija. Televizoru možete davati i glasovne komande zahvaljujući dugmetu glasovnog asistenta. Na daljinskom upravljaču se nalazi i ugrađeni ravni džojstik, što dodatno poboljšava upotrebu televizora.

image

Modeli od 55, 43 i 65 inča imaju 4K HDR ekrane i MEMC tehnologiju za fluidnu sliku sarealističnim bohama. Televizori koriste Mediatek 6886 čipset, koji ima četvotrojezgarni CPU, a tu je i 2GB RAM-a i 8GB skladišnog prostora, dok uređaj sa ekranom od 165 cm, odnosno 65″ ima 16GB prostora za skladištenje. Imaju dovoljno memorije za dodatne aplikacije. Jasne slike bez zamućenja uz Quad Core procesor Google Assistant kompatibilnost.

Mi TV 4A 32″ ima HD ekran sa 1366 x 768p rezolucijom. Poseduje četvorojezgarni CPU sa četiri Cortex-A53 jezgra i 1GB RAM-a. Televizor podržava sve glavne vrste fajlova za video i fotografije i ima veliki broj portova. U pitanju je Android TV, tako da se sve potrebne aplikacije mogu pronaći u prodavnici aplikacija. Mi TV 4S koristi Android 9 Pie i podržava Bluetooth Low Energy za povezivanje bežične tastature, miša ili slušalica. Na poleđini, TV ima tri HDMI i tri USB porta (model od 43 inča ima samo dva USB porta), dok je za bežičnu konekciju zadužen Wi-Fi od 2.4 GHz i 5 GHz.

Zvuk i slika su na visokom nivou, a kvalitet televizora se ne razlikuje, na primer, od Samsunga. Izgleda elegantno. A sve to u Tehnomedia prodavnicama dobićete po neverovatno niskoj ceni. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *