Nova era digitalnog merača krvnog pritiska

blog x

Uz mogućnost bluetooth povezivanja sa aplikacijom, ovaj aparat pruža personalizovano praćenje zdravstvenih parametara, čineći brigu o vašem srcu jednostavnom i efikasnom.

Auron Easy LS 808-BS je najnoviji model digitalnih automatskih merača krvnog pritiska koji donosi revolucionarne mogućnosti i unapređenja u brizi o vašem zdravlju. Ovaj klinički testirani aparat za nadlakticu predstavlja vrhunac tehnologije u kombinaciji sa dizajnom prilagođenim dinamičnim osobama koje žele pratiti ritam svog srca.

Jedna od ključnih karakteristika ovog uređaja je mogućnost bluetooth povezivanja sa Auron Connect aplikacijom. Ova inovativna funkcija omogućava vam da pratite rezultate merenja krvnog pritiska putem grafičkog prikaza u realnom vremenu. Takođe, rezultate možete jednostavno deliti sa svojim lekarom, čime se olakšava proces praćenja vašeg zdravlja.

image

Auron Easy LS 808-BS merač obezbeđuje brže i tačnije rezultate, merenjem dok pumpa. Ova tehnika, kombinovana sa memorijom za dve osobe po 60 rezultata, pruža vam sveobuhvatnu sliku vašeg krvnog pritiska tokom vremena. Pregledan LCD ekran sa plavim pozadinskim svetlom omogućava lako čitanje rezultata, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Dodatna prednost ovog modela je detekcija otkucaja tokom merenja, kao i indikatori nepravilnog srčanog ritma, pokreta i kategorije rizika prema preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Ovi indikatori pružaju dodatnu sigurnost i rano upozorenje na eventualne promene u vašem zdravstvenom stanju.

Manžetna koja dolazi u sklopu merača prilagođena je obimu nadlaktice od 22 do 42 cm, što omogućava udobno i precizno merenje. Punjiva Li-polimer baterija čini ovaj aparat ekološki prihvatljivim i praktičnim za upotrebu.

Auron Easy LS 808-BS je lako prenosiv, omogućavajući vam da brinete o svom zdravlju gde god da se nalazite. Otvorite novo poglavlje o brizi za sopstveno zdravlje uz Auron Easy LS 808-BS – uređaj koji spaja inovaciju, preciznost i udobnost.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *