Nova sezona i nova pobeda

grupna slika fudbalera

Ekipa Tehnomedie pobedila tim PG Nađ rezultatom 5:3. Utakmica je odigrana u okviru Fortuna lige u Novom Sadu.

Odlična atmosfera, dobra posećenost, sjajna igra obeležili su utakmicu koja je odigrana u okviru Fortuna prve lige u biznis kategoriji u malom fudbalu. Tehnomedia je nadigrala protivničku ekipu PG Nađ i pobedila rezultatom 5:3.

Publika je imala priliku da vidi dobru i zanimljivu utakmicu. Posećenost je bila dobra, a naše kolege ostavile su srce na terenu i izveli prave majstorije s loptom.

   n  x

Zabeležili smo još jednu pobedu u nizu,” istakao je Zoran Ignjatović, kapiten ekipe.

Prelepa utakmica sa puno tempa, lepih poteza i golova. Stekli smo prednost od početka utakmice i nismo je ispuštali do samog kraja. Odlična igra svih, počevši od golamana pa do fenomenalnog Đukanovića koji je blistao sa 4 gola u mreži protivnika. Pohvale za ceo tim i svi su igrali na visokom nivou. Zahvaljujemo se našim vernim navijačima kojih je na svakoj utakmici sve više i vidi se da prepoznaju Tehnomediu kao firmu koja kupcima nudi veliki asortiman robe.”

Naša ekipa igrala je u sastavu: Aleksandar Dragutinović, Dušan Jokić, David Radosavljević (1 gol), Veljko Bulatović, Ognjen Đukanović (4 gola), Nemanja Dmitrašinović, Vukašin Bešević, Aleksandar Tanjga, Zoran Ignjatović.

 x

Za igrača utakmice proglašen je Ognjen Đukanović iz našeg tima.

Naše kolege iz Novog Sada osim što odlično rade svoj posao, sajni su i na fudbalskom terenu. Pokazali su da je dobar način povezivanja sa kolegama, publikom i našim kupcima i kroz sport.

Utakmica je odigrana u Sportskom centru Petrika u Novom Sadu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *