Nova sezona i nova pobeda

grupna slika fudbalera

Ekipa Tehnomedie pobedila tim PG Nađ rezultatom 5:3. Utakmica je odigrana u okviru Fortuna lige u Novom Sadu.

Odlična atmosfera, dobra posećenost, sjajna igra obeležili su utakmicu koja je odigrana u okviru Fortuna prve lige u biznis kategoriji u malom fudbalu. Tehnomedia je nadigrala protivničku ekipu PG Nađ i pobedila rezultatom 5:3.

Publika je imala priliku da vidi dobru i zanimljivu utakmicu. Posećenost je bila dobra, a naše kolege ostavile su srce na terenu i izveli prave majstorije s loptom.

Zabeležili smo još jednu pobedu u nizu,” istakao je Zoran Ignjatović, kapiten ekipe.

Prelepa utakmica sa puno tempa, lepih poteza i golova. Stekli smo prednost od početka utakmice i nismo je ispuštali do samog kraja. Odlična igra svih, počevši od golamana pa do fenomenalnog Đukanovića koji je blistao sa 4 gola u mreži protivnika. Pohvale za ceo tim i svi su igrali na visokom nivou. Zahvaljujemo se našim vernim navijačima kojih je na svakoj utakmici sve više i vidi se da prepoznaju Tehnomediu kao firmu koja kupcima nudi veliki asortiman robe.”

Naša ekipa igrala je u sastavu: Aleksandar Dragutinović, Dušan Jokić, David Radosavljević (1 gol), Veljko Bulatović, Ognjen Đukanović (4 gola), Nemanja Dmitrašinović, Vukašin Bešević, Aleksandar Tanjga, Zoran Ignjatović.

Za igrača utakmice proglašen je Ognjen Đukanović iz našeg tima.

Naše kolege iz Novog Sada osim što odlično rade svoj posao, sajni su i na fudbalskom terenu. Pokazali su da je dobar način povezivanja sa kolegama, publikom i našim kupcima i kroz sport.

Utakmica je odigrana u Sportskom centru Petrika u Novom Sadu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *