Novi koraci ka savršenstvu: Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5

blog x

Samsung je nastavio svoj niz inovacija sa Galaxy Z Fold5 i Z Flip5, donoseći unapređenja u dizajnu i performansama preklopnih pametnih telefona. Ovi uređaji ne samo da nude praktičnost preklapanja, već i otvaraju vrata novim načinima multitaskinga i kreativnosti u svetu mobilne tehnologije.

U dinamičnom svetu pametnih telefona, inovacije su neprestano prisutne, a Samsung je još jednom dokazao svoju vodeću poziciju sa svojom najnovijom serijom preklopivih uređaja – Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5. Ovi uređaji predstavljaju korak napred ka savršenstvu u tehnologiji i dizajnu, pružajući korisnicima jedinstvena iskustva koja će promeniti način na koji koristimo mobilne uređaje.

Vreme je da odabereš flip ili fold stranu! Otvori svoj svet za promene i pokaži svoju kreativnu stranu uz najnoviju tehnologiju današnjice.

Samsung Galaxy Z Fold5: revolucija u preklopljivosti

image  x

Galaxy Z Fold5 je nastavak Samsungove revolucionarne serije preklopnih telefona. Ovaj uređaj se ističe svojim izvanrednim sklopivim dizajnom koji omogućava korisnicima da pređu sa kompaktnog telefona na prostrani tablet sa glatkim pokretom. Sa unapređenim fleksibilnim staklom i poboljšanim šarkama, preklopljivi ekran sada je pouzdaniji i izdržljiviji nego ikad pre.

Jedna od glavnih karakteristika Galaxy Z Fold5 je njegova sposobnost da multitaska postane lak i efikasan. Korisnici sada mogu istovremeno koristiti više aplikacija na većem ekranu, što olakšava produktivnost i zabavu. Snažan hardver i impresivna baterija omogućavaju neometano izvođenje zahtevnih zadataka tokom celog dana.

Otvori zadivljujući, impresivan ekran — ponovo osmišljen da ti pruži igranje igara kao nikada ranije, bioskopsko gledanje gde god da se nalaziš i produktivnost u stilu računara — sve na uređaju veličine tableta

  • Sa masivnim sistemom sa dve baterije od 4400mAh, možeš da slušaš muziku do 73 sata uzastopno ili da gledaš emisije do 21 sat. Uparen sa naprednim procesorom, efikasno prilagođava potrošnju energije tvojim navikama i potrebama, čineći da jedno punjenje traje duže nego ikada ranije. Dobijate moćan gejming sa najbržim Snapdragonom na Galaxy Z Fold-u. Stvori svoj put ka pobedi uz nadograđeni hardver i softver Snapdragon 8 Gen 2 mobilne platforme za Galaxy. Ovaj procesor visokih performansi podstiče igranje na nivou šampiona sa poboljšanim performansama.
  • Najnaprednije iskustvo multitaskinga na Samsung Galaxy pametnom telefonu omogućuje ti otvaranje tri prozora na jednom ekranu tako da možeš da gledaš, kupuješ, pretražuješ i igraš više. Zadiviće vas impresivno gledanje sa glavnim ekranom od 7,6 inča. Napredni sistem kamera, uparen sa ovim jedinstvenim faktorom oblika sa dva ekrana, pretvara tvoj telefon u mobilni studio sa 30x prostornim zumom. A uz Dual Preview svom subjektu možeš da pokažeš tačno ono što vidiš u pregledu. Na ovaj način mogu da poziraju i popravljaju kosu kako bi izgledali najbolje.
  • Ovaj telefon ti pruža igranje igara kao nikada ranije, bioskopsko gledanje gde god da se nalaziš i produktivnost u stilu računara. Armor Aluminium okvir štiti uređaj od oštećenja, dok nova, dvostruka šinska Flex šarka obezbeđuje jači i izdržljiviji sklop. Sve je dobro pričvršćeno sa vrhunskom vodootpornošću.

Samsung Galaxy Z Flip5: Stil i inovacija u džepu

image  x

Sa svojim elegantnim, kompaktnim dizajnom, Samsung Galaxy Z Flip5 je savršena kombinacija stila i inovacije. Ovaj model se otvara poput starinskih preklopnih telefona, ali nudi modernu tehnologiju i vrhunske performanse. Fleksibilni ekran odlikuje se živopisnim bojama i oštrim detaljima, dok ultra tanki oblik omogućava lako nošenje uređaja u džepu ili torbici.

Kamera na Galaxy Z Flip5 takođe zaslužuje posebno priznanje. Zahvaljujući mogućnosti postavljanja uređaja u različitim uglovima, korisnici mogu praviti neobične i kreativne fotografije koje se ističu na društvenim mrežama. Ovaj telefon je pravi izbor za one koji vole da istražuju svoju kreativnost.

  • Ovo je najveći preklopni ekran na Galaxy Z Flipu. Flex Window od 3,4 inča napravljen za samoizražavanje. Sa novom Flex šarkom, Galaxy Z Flip5 se sada čvrsto preklapa da bi skliznuo u džep jednako lako kao i u ruke. Slika simulirana u ilustrativne svrhe. Doživećete najbolje selfi iskustvo na Samsung Galaxy pametnom telefonu. Napravi bilo koji ugao na najbolji mogući način uz FlexCam. Uz Flex Window pravi fotografije, menjaj podešavanja i ponovo snimaj, a sve to bez otvaranja telefona. Ili koristi kontroler kamere na svom Galaxy Watch6 za zumirane selfije. To je ultimativni fleks.
  • Možeš da prilagodiš Flex Window baš onako kako ti se sviđa. Preuzmi potpunu kontrolu nad Flex Window funkcijom. Prilagodi svoj uređaj mnoštvom vidžeta, video pozadina, brojčanika na satu, stilova i još mnogo toga da svoj Galaxy Z Flip5 učiniš jedinstvenim. Uz pomoć moćnog procesora, ova baterija od 3700 mAh je još efikasnija, produžava punjenje tako da možeš da nastaviš da gledaš filmove ili igraš igre do kasno u noć. Slušaj do 57 sati i gledaj do 20 sati.
  • Krasi ga najsnažniji procesor na Galaxy sklopivim uređajima. Nova mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy te vodi na potpuno novi nivo snage, poboljšavajući performanse. Doživi glatkiju grafiku, bržu veštačku inteligenciju i poboljšane performanse baterije.
  • Unapredi način na koji koristiš Flex Mode sa više kontrola na dohvat ruke. Sakrij ili proširi panel pritiskom na dugme. Možeš čak i da izvadiš dodirnu tablu i kurzor. A poboljšana kontrolna tabla za reprodukciju čini navigaciju kroz muziku i medije lakšom i preciznijom nego ikad.
  • Izdržljiv je za preklapanje. Flex HInge – novi, izdržljiv dizajn sa dvostrukom šinom za sklopive sklopove. Galaxy Z Flip5 je čvrst sa okvirom od Armor Aluminijuma i vodootporan tako da ti malo vlage neće pokvariti dan.

Zaključak

Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 su simbol tehnološkog napretka i inovacija koje utiru put ka budućnosti mobilnih uređaja. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i naprednim funkcijama, ovi uređaji pružaju korisnicima ne samo moćne alate za svakodnevne zadatke, već i iskustva koja će ih inspirisati i zabaviti.

Dok nastavljamo putovanje ka digitalnoj transformaciji, Samsung ostaje vođa u stvaranju uređaja koji nas iznenađuju, olakšavaju život i pomeraju granice mogućeg. Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 su samo još dva dokaza da je budućnost već stigla, a ta budućnost je preklopiva, funkcionalna i beskrajno kreativna.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *