Oni vide budućnost

x   T.

Zaposleni u IT sektoru naše kompanije koračaju korak ispred. Posao je odgovoran i naše kolege su u svakom trenutku osposobljene da odgovore na izazove svake vrste.

Zaposleni u IT odeljenju osećaju puls tržišta i na pravi način, u pravom trenutku odgovaraju na svaki njegov bit. Gledaju napred, menjaju se u skladu sa vremenom i imaju viziju.

Osobine


Informacione tehnologije se razvijaju neprestano tako da naši stručnjaci zajedno rastu, napreduju i proširuju svoja znanja i vidike, jer moraju da odgovore zahtevima tržišta u svakom trenutku. Prate, učestvuju i kreiraju nove trendove i rešavaju ili unapređuju svakodnevne zadatke i zaduženja.
Zaposleni u IT sektoru poseduju dobre organizacione sposobnosti, odgovorni su, komunikativni. Veoma su posvećeni. Temeljni su, strpljivi i ambiciozni. Organizovani su, analitični i intuitivni. Vole da rade u timu i prate IT trendove. Krasi ih i upornost, odlučnost, želja za istraživanjem i usavršavanjem. Staloženi su, kreativni, istrajni, uporni prilikom traženja rešenja. Volja je takođe jedna njihova važna osobina.


“Radimo ono što volimo i uživamo u tome i zato su naši rezultati dobri. Odličnu saradnju imamo sa kolegama iz svih sektora i zato lako ostvarujemo naše zajedničke ciljeve,” ističu.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_1550-1024x683.jpg

Šta rade?


Oni razmišljaju u kilobajtima, kodovima…

Sa dobrim planom, organizacijom i pažnjom se lako stiže do uspešno realizovanog posla. Svoje vreme dobro isplaniraju. Kolege iz IT sektora naše kompanije su spremni na promene, vole da uče i zato konstantno napreduju. Lako prihvataju nove izazove, strpljivi su i sagledaju svaki problem i uspešno ga reše.


” Naša kompanija brine o svakom radniku ponaosob. Imamo motivaciju da širimo svoja znanja, učimo i samim tim poboljšamo svoje veštine. Izazovi sa kojima se susrećemo su uobičajeni u ovoj branši i sektoru, i rešavamo ih uz optimističan i pozitivan pristup”, kažu.

Rade na mnogim pozicijama koje su vezane za predstavljanje sadržaja na globalnoj mreži. Smišljaju, realizuju i koriguju razne sadržaje. Održavaju i servisiraju IT sistem i u drugim sektorima. Rade i poslove koji su vezani za bezbednost na internetu i sa podacima. Održavaju i računare, sajtove, mrežu, servere… Naša kompanija je opremljena modernim tehnologijama tako da su obezbeđeni besprekorni uslovi za rad. Poslovanje se u svakom segmentu naše kompanije oslanja na IT, a oni su nam omogućili nesmetan, olakšan rad i unapredili poslovanje.

Alfa i omega


Zahvaljujući uspešnom IT sektoru omogućen je nesmetan rad i ostalih sektora. Daju adekvatna IT rešenja i samim tim se radni zadaci u kompaniji završavaju jednostavno, lako i efikasno.


“Specifičnost našeg posla je da smo prisutni u svim sektorima od početka do kraja radnog vremena. Naravno i fizički i virtuelno. Veliki broj informacija koje teku kroz kompaniju prođu kroz naš sektor. Moramo u svakom momentu da obezbedimo stabilnost i sigurnost. Imamo odličnu saradnju sa svima i tajna je u dobroj komunikaciji i posvećenosti poslu.”


IT uvek pronađe adekvatno rešenje za bilo koji problem. Bave se i analizom i daju svoju stručnu preporuku. Na jednom mestu imaju pregled svih zadataka i olakšano im je izdvajanje prioriteta. Oni obavljaju paralelno više različitih zadataka. Sve lako rešavaju zahvaljujući dobroj organizaciji.


IT tim


Upućeni su jedni na druge i rade u timu. Naravno i sa drugim programerima, korisnicima, marketinškim, prodajnim i svim ostalim sektorima, a samostalni rad se podrazumeva. Organizovanost je jedna od njihovih vrlina. Kada nešto ne ide kako treba i kada su kratki rokovi tada nastupa njihova fokusiransot i staloženost kako bi najlakše i najuspešnije završili posao i rešili stresnu situaciju.

“Imaju izraženu logiku, kao i veštine rešavanja problema. Ne govore puno, osim kada nemaju nešto logično da kažu. Stalno tragaju za nekim logičkim zaključcima i zapažanjima. Imamo zaista odličnu komunikaciju sa našim kolegama iz IT sektora. Imaju tu izraženu veštinu rešavanja problema i uvek nude više potencijalnih rešenja jednog problema. Imaju jasnu viziju preduzeća i zato dobro rade svoj posao. Poznaju dobro poslovne procese i krasi ih razvijen preduzetnički duh. ” navode njihove kolege iz marketing sektora.

Znaju šta sve može da se uradi i postigne. Kakav rezultat daje primena neke tehnologije, koja je hardverska oprema potrebna kompaniji, koja softverska rešenja da se koriste za dobro poslovanje. Konstantno prate i prepoznaju sve novine na IT tržištu kako bi sve ono što je najbolje primenili u našoj kompaniji. Sve zbog lakšeg upravljanja, rukovođenja i uspešnog poslovanja.

Od kolega u IT sektoru u našoj kompaniji nikada nećete čuti da se žale na mnogo posla, jer oni uživaju u svom poslu i to je jedan od razloga tolikoj posvećenosti onome što rade. Zahvaljujući dobrom i sigurnom radnom okruženju, zaposleni u našoj kompaniji postižu odlične rezultate. Pozitivan stav prema poslu, obavezama, radnim zadacima, kolegama i nadređenima je veoma važan za stvaranje dobre atmosfere u timu.

Tehnomedia je jedna velika porodica koja podjednako brine o svim svojim članovima i trudi se da uvek budu zadovoljni. To je razlog zašto je Tehnomedia već 20 godina totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *