Osvežite leto uz Stadler Form ventilatore

blog x   T.

Iskoristite letnje sniženje na Stadler Form ventilatore do 14. jula i uživajte u savršenoj kombinaciji stila i performansi!

Sa letom, raste i potreba za efikasnim načinima hlađenja prostora.

Velike su vrućine, a mi tražimo najbolje načine da se rashladimo! Srećom, tu su Stadler Form ventilatori, koji donose savršen spoj lepote i efikasnosti za osveženje vašeg prostora. Bez obzira na to koliko je toplo, sada možete uživati u prijatnom povetarcu i modernom dizajnu ovih vrhunskih uređaja.

image

Stadler Form donosi izvanredne mogućnosti kroz svoju ponudu ventilatora, a najviše se ističe model FINN. Ovaj 2-u-1 ventilator pruža ne samo funkcionalnost podnog i stonog ventilatora već i mobilnost zahvaljujući punjivoj bateriji, idealnoj za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Po ceni od samo 14.990 dinara, FINN je savršen izbor za sve koji žele kombinaciju sniženja i vrhunskih performansi.

  • Stadler Form FINN

Sa 8 nivoa brzine rada i maksimalnim protokom vazduha od 361 m³/h, FINN nije samo efikasan već i prilagodljiv svakom okruženju. Nivo buke od 24 do 53 dB čini ga tišim izborom među ventilatorima visoke snage, dok automatska horizontalna rotacija od 120° osigurava ravnomernu distribuciju svežeg vazduha. Sa dimenzijama od 34,9 x 22,6 cm i težinom od 4,6 kg, FINN se lako prilagođava svakom prostoru i pruža jednostavno održavanje zahvaljujući uklonjivim rešetkama.

Add
  • Izbor za sve potrebe: Stadler Form Simon, Q Fan Alu i Peter

Osim modela FINN, Stadler Form nudi širok spektar ventilatora koji zadovoljavaju različite potrebe i estetske preference korisnika. Simon, sa svojim impresivnim maksimalnim protokom vazduha od 997 m³/h i 3D režimom oscilovanja, idealan je za velike prostore koji zahtevaju snažno i tih radno okruženje. Q Fan Alu, sa svojim jedinstvenim dizajnom i maksimalnim protokom vazduha od 2400 m³/h, pruža ne samo funkcionalnost već i estetsku vrednost svakom prostoru. Peter, sa svojim elegantnim stubastim dizajnom i inteligentnim karakteristikama kao što su tajmer od 1 do 7 sati i funkcija prirodnog povetarca, savršen je izbor za moderne enterijere koji traže kombinaciju stila i performansi.

  • Zaključak

Ne propustite priliku da obezbedite sebi udobnost i efikasnost tokom letnjih meseci uz Stadler Form, brend koji kombinuje švajcarsku preciznost i inovacije u domenu rashlađivanja. Nabavite svoj ventilator danas i uživajte u letu sa Stadler Form!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *