Ozdravi vazduh sa Singer prečišćivačem

x  T.

Kvalitetan vazduh u stanu obezbedite pomoću neverovatnog prečišćivača sa UV bakterijskom lampom Singer IAC 2000 Pro.

Kakav je unutrašnji vazduh?

Kvalitet vazduha koji udišemo utiče na naš organizam. Neka istraživanja su pokazala da vazduh koji se nalazi u prostoriji može biti i zagađeniji od spoljašnjeg. Pored štetnih materija, sadrži i sva spoljna zagađenja i unutrašnja isparenja. Putem predmeta koje unosimo spolja u dom nam stižu prašina i nečistoća. Tu su i buđ, vlaga, polen, grinje, isparenja od kuvanja i sušenja veša, virusi , bakterije, razna isperanje iz hemikalija koja koristimo za čićenje doma. Kućna prašina sadrži čestice formaldehida, olova…

Da li ćete biti zdravi zavisi od vazduha koji udišete. Zato vam je neophodan Singer prečišćivač vazduha IAC 2000 Pro.

Zašto izabrati Singer prečišćivač vazduha IAC 2000 Pro?

 • Zato što ćete uvek imati zdrav vazduh
 • Zato što poseduje 3 nivoa filtracije: UV lampa, plazma i trajni filter
 • Zato što odstranjuje različite vrste nečistoće zahvaljujući naprednoj plazma breeze tehnologiji sa moćnom UV bakterijskom tehnologijom
 • Zato što će mirise i dim ukloniti negativni joni i aktivni kiseonik
 • Zato što je elektrostatički sakupljač prašine
 • Zato što je mali je potrošač struje
 • Zato što rad možete podesiti u 3 režima
 • Zato što u zatvorenom prostoru nezavisni ventilator brzo cirkuliše vazduh
 • Zato što eliminiše sve vrste nečistoća
 • Zato što je savršen izbor za prostorije do 80 m2
 • Zato što je jednostavno upravljanje pomoću modernog daljinskog upravljača
 • Zato što ima pregledan kontrolni panel
 • Zato što je lepog dizajna
SINGER IAC 2000 PRO

Kako radi?

Ovaj prečiščivać vazduha radi pomoću napredne plazma breeze tehnologije i UV germicidne lampe. Efikasno eliminiše mikroorganizme. Neutrališe neprijatne mirise, duvanski dim, viruse i polen pomoću negativnih jona i aktivnog kiseonika. Dobićete u domu oplemenjen, čist i zdrav vazduh. U zatvorenom prostoru brzu cirkulaciju vazduha omogućava dugačak filter za skupljanje prašine i nezavisni ventilator. Prednost je i što ima trajan filter koji je potrebno samo povremeno očistiti. Nečistoća sa filtera se jednostavno skida i čisti vodom i običnim deterdžentom.

Benefit je i što izuzetno malo troši tokom rada tako da ćete biti prezadovoljni. Najmlađi će biti oduševljeni i UV lampom koja emituje ljubičasto-plavu svetlost tokom noći, a nalazi se u unutrašnjost visokog kućišta. Karakteriše je i snaga od 25 W, kao i tihi rad.

Kako se čisti?

Čišćenje je lako. Iz donjeg dela jonizatora ga samo izvučete i nakon čišćenja vratite u ležište.

Kako ga koristiti?

Težak je 4 kg i 350 g tako da ga možete poneti i sa sobom gde god da se nalazite, na posao, kod prijatelja…Koristite ga svakodnevno, jer ćete na taj način biti bezbrižni , mirni i skoncentrisani na rad i svakodnevne aktivnosti, dok učite, zabavljate se ili spavate.

Kako se upravlja?

Upravlja se lako. Ima pregledan panel i daljinski upravljač za jednostavno upravljanje. Režime rada možete menjati pomoću ručnih komandi koje se nalaze na kontrolnoj tabli smeštenoj na samom vrhu Singer prečišćivača. Možete izabrati 3 intenziteta rada: niski, srednji i visoki pomoću kontrolne ploče u zavisnosti od nivoa zagušljivosti vazduha i veličine prostorije u kojoj se nalazite.

Daljinski upravljač je ergonomski dizajniran, a korišćenje tastera je lako, jer su meki. Možete ga pokrenuti jednostavno i ne morate da ustajete.

Odlično oružje u borbi protiv mnogih alergena iz vazduha, virusa, duvanskog dima, grinja, polena, prašine, bakterija, peruti kućnih ljubimaca i svega što šteti zdravlju je upravo Singer prečišćivač vazduha. Preventiva je najvažnija i zdravlje je uvek na prvom mestu. Zato požurite do Tehnomedie i nabavite ovaj uređaj koji daje svež, čist i zdrav vazduh.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *