Pamet koja nadmašuje sve granice:Galaxy S24 serija

blog x   T.

Galaxy AI je stigao. Naruči pre svih i uštedi do 15 000 dinara.

Revolucionarna Galaxy S24 serija predstavlja naprednu AI tehnologiju koja transformiše korisničko iskustvo i omogućava neograničenu kreativnost i interakciju.

Tokom mirnog zimskog perioda Samsung je odlučio da prodrma svet novim mobilnim telefonima i donese uzbuđenje i revolucionarne promene kao nikada do sada. Nova Galaxy S24 serije, javnosti je predstavljena 17. januara u San Hoseu.

Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra su izazvali veliko interesovanje i oduševljenje vernih korisnika Samsunga, iako su već naviknuti na živopisnu osvetljenost, inovativne kamere i brzinu procesora. Ono što čini ove uređaje posebnim jeste implementacija Galaxy AI tehnologije. Samsung je unapredio svoju veštačku inteligenciju kako bi pružio personalizovan i inteligentan doživljaj korišćenja telefona. Galaxy AI se integriše u svaki aspekt uređaja, od kamere do baterije i olakšava ti svakodnevne zadatke i omogućava da potpuno iskoristiš potencijale svog telefona. Novi Galaxy S24 serija je pametnija od pametnih telefona i postavlja standarde koji nadmašuju očekivanja.

Screenshot
  • Besprekorna komunikacija sa Galaxy AI

Galaxy AI ne predstavlja samo inteligenciju, već i smisao koji ima za cilj da transformiše svaki aspekt naših života, naročito osnovnu funkciju telefona: komunikaciju. Live Translate je revolucionarna funkcija koja hrabro savladava jezičke barijere, čineći svakodnevnu komunikaciju lako dostupnom na način koji prethodno nismo mogli ni da zamislimo. Ova inovacija omogućava dvosmerne glasovne i tekstualne prevode telefonskih poziva u stvarnom vremenu, sve unutar matične aplikacije.

Uz opciju prevoda, tu je i Chat Assist, pravi saveznik koji nam omogućava da oblikujemo ton naše prepiske prema našim željama. Bez gubljenja vremena na razmišljanje o pravom izrazu, Chat Assist može unaprediti poslovnu komunikaciju ili stvoriti kreativnu frazu za društvene mreže. Sada nije potrebno trošiti energiju na smišljanje reči, jer naš pametni telefon preuzima tu ulogu, dok mi možemo usmeriti pažnju na suštinu poruke koju želimo preneti. Dodatno, Android Auto se pojavljuje kao još jedan pomoćnik, sažimajući dolazne poruke i predlažući odgovore i radnje, pružajući nam značajnu uštedu vremena i pomoć kad smo u gužvi.

  • Inovacija u pretraživanju uz Galaxy uređaje:

Galaxy uređaji uvode potpuno novo iskustvo pretrage na mreži, uz podršku najvećeg svetskog lidera u oblasti pretrage, Google-a, i inovativnog pretraživanja jednostavnim pokretom. Sada korisnici mogu istraživati internet na potpuno nov način, bilo da je u pitanju prelepa slika nekog poznatog mesta u pozadini prijateljeve objave na društvenim mrežama ili iznenađujuća činjenica na YouTube Shorts. Sve to možeš brzo saznati uz pomoć Circle to Search, bez potrebe da napuštaš trenutnu aplikaciju.

Osim toga, za određene pretrage, imaćeš priliku videti generativne preglede zasnovane na veštačkoj inteligenciji i dobiti korisne informacije i sadržaj prikupljen sa cele mreže. Circle to Search funkcioniše veoma intuitivno – jednostavno dugme za početak dovoljno je da zadržiš pritisnutim, a zatim na ekranu Galaxy S24 uređaja označiš, precrtaš ili dodirneš bilo koji element kako bi video korisne i visokokvalitetne rezultate pretrage. Ova inovacija postavlja novi standard u svetu pretrage, čineći je bržom, efikasnijom i prilagodljivom.

  • Oslobodi kreativnost

Galaxy S24 uređaji su opremljeni sveobuhvatnim ProVisual Engine setom alata koji ne samo da transformiše mogućnosti fotografisanja i snimanja, već pruža i potpuno novo iskustvo kreativne slobode. Daleko su iza nas dani drhtavih i piksel slika snimljenih izdaleka.

Quad Tele System u Galaxy S24 Ultra uređaju sada je opremljen novim sočivom sa optičkim zumom od 5x, koji sarađuje sa 50MP senzorom kako bi pružio optički kvalitet na različitim nivoima zuma – od 2x, 3x, 5x do 10x, zahvaljujući Adaptive Pixel Sensor-u. Slike su kristalno jasne čak i pri uvećanju od 100x, zahvaljujući unapređenom digitalnom zumu.

Nakon stvaranja sjajnih snimaka, Galaxy AI alati za uređivanje omogućavaju jednostavne modifikacije poput brisanja, kreiranja novih kompozicija i remastera fotografija. Edit Suggestion koristi Galaxy AI kako bi predložio idealna podešavanja za svaku fotografiju, čime olakšava optimizaciju. Kako bi ti pružio više kontrole i slobode, Generative Edit može popuniti delove pozadine slike korišćenjem generativne veštačke inteligencije. Kada slika nije potpuno pravilna, Galaxy AI će automatski korigovati ivice. Uz mogućnost pomeranja subjekta ili objekta, Galaxy AI omogućava prilagođavanje pozicije subjekta i automatsko generisanje savršeno uklopljene pozadine na originalnom mestu.

Boje

Galaxy S24 Ultra, vrhunski pametni telefon, dolazi u četiri boje: titanijum crnoj, titanijum sivoj, titanijum ljubičastoj i titanijum žutoj. Za one koji biraju Galaxy S24+ ili Galaxy S24, dostupne su elegantne opcije u oniks crnoj, mermerno sivoj, kobalt ljubičastoj i žutoj čilibar boji.

Naruči pre svih i uštedi do 15 000 dinara

Kupovinom jednog od ovih modela iz serije S24, dobićeš model sa duplo većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante i na taj način značajno uštedeti. Period prednarudžbine traje od 17. do 30. januara ili do isteka zaliha, a sve informacije možete pronaći  ovde.

Nabavi Galaxy S24, vrhunski telefon iz ove revolucionarne serije i uštedi.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *