Pametne narukvice

x Fitnes

Fitness narukvice su veoma praktične i korisne. Nose se u svakom trenutku, u svim prilikama, a postale su i nezaobilazni modni detalj.

Izuzetnog dizajna i sa brojnim funkcijama, ove narukvice mere osnovne parametre fizičke aktivnosti. Koliko ste kilometera prešli tog dana, napravili koraka ili potrošili kalorija? Imaju mogućnost i da, na primer, mere način na koji spavate, koliko vam je minuta potrebno da zaspite, koliko ste uneli kalorija, popili vode, ili koliko ste teški. Beleže i vaše otkucaje srca, odnosno srčani puls, a mogu i da vam skrenu pažnju na neke ozbiljnije promene u organizmu. U Tehnomedia prodavnicama pronaći ćete fitness narukvicu kakvu ste oduvek želeli. Očekuje vas odličan izbor po najpovoljnijim cenama. U ponudi su brendovi: Fit pro up, Mykronoz, Fitbit… Osnovni modeli fitness narukvica, osim što daju informacije o određenim fizičkim aktivnostima prave i dalje planove. One su ustvari vaši lični treneri, jer će vas upozoriti ako se preforsirate dok vežbate i podsetiće vas na neku isplaniranu aktivnost. Prave proračune vaših aktivnosti, a onda ih prikažu u vidu rezultata koji je ostvaren tokom bavljenja sportom.

fitnes narukvica

Mogućnosti su brojne, tako da možete na primer izabrati vodootpornu fitness narukvicu, ako imate u planu da je koristite dok plivate, ili onu sa monitorom otkucaja srca, različitim vrstama senzora i GPS navigacijom. Uz pomoć aplikacije povezane na telefon, senzori mere na koji način telo reaguje na fizičku aktivnost tako što beleže  broj otkucaja srca, način disanja, količinu kiseonika i druge parametre. GPS uređaj može da izmeri broj pređenih kilometara, nadmorsku visinu…Sve tražene informacije poput onih o vremenskih uslovima, vetru, temperaturi daju fitness narukvice kada su povezane na internet za veoma kratko vreme. Ti podaci uglavnom predstavljeni u vidu procenata ili grafikona ostaju na telefonu dok ih korisnik ne izbriše.

Uz fitness narukvicu, mobilni telefon vam nije potreban. Uvek ćete biti u toku, jer imate mogućnost primanja poziva, poruka, obaveštenja sa društvenih mreža, a možete slušati i muziku.

Narukvica sa senzorom koja detaljno meri otkucaje srca je izuzetno korisna u prevenciji srčanog udara naročito kod onih osoba koje imaju neke srčane tegobe. Neki lekari su ukazali na njene dobre strane, jer stalno mere otkucaje srca i beleže ako dođe do nekih problema pa samim tim odmah

fitnes narukvica

obaveštavaju alarmom korisnika da nešto nije u redu. Na tržištu će se pojaviti i fitnes narukvice koje imaju senzore za merenje nivoa šećera u krvi i neke druge parametare, tako da će one biti veoma dragocene za ljude obolele od hroničnih bolesti.

Fitnes narukvice su izuzetnog kvaliteta, pametne, pouzdane, lagane i jednostavne za korišćenje. Pružaju nam informacije o našem telu, upozoravaju na probleme i podsećaju na aktivnosti koje nam predstoje. Posetite Tehnomediu i izaberite fitenss narukvicu po svojoj meri. Očekujemo vas.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *