Pametni sat Haylou Mibro Color

xiaomi mibro x

Haylou Mibro Color je novi sportski nosivi pametni sat, kvadratnog dizajna. Opremljen je mnogim funkcijama poput: otkucaja srca, monitora kiseonika u krvi, 15 sportskih režima, 5ATM vodootporni i drugo.

Ovaj sat je lansirao brend Mibro sa imenom Mobro Color.

Dizajn

Ovaj model dolazi u obliku kvadrata. Modernog je dizajna i izgleda sporstki, a namenjen je i ženama i muškarcima. Veoma je udoban sa težinom od 52 g. Na desnoj strani kućišta nalazi se jedno dugme i služi za funkciju uključivanja ili trčanja nazad. Konfiguracija je klasična sa zadnje strane. Telo sata je napravljeno od metala sa kućištem od legure cinka, dok kaiš može da se menja.

Ekran

Ekran u boji od 1,57″ je sa rezolucijom od 240 k 288 piksela. Osetljiv je na dodir, osigurava žive boje i laku čitljivost. Na površinu ekrana dodata je tehnologija protiv otisaka prstiju na bazi ulja koja održava ekran uvek čistim i jasnim.

Karakteristike

Haylou Mibro Color je 5ATM vodootporni pametni sat koji nudi zaštitu do dubine od 50 metara tokom 10 minuta. Možete ga nositi za vodene aktivnosti poput plivanja u bazenu. bezbrižno ga nosite i za vreme plivanja. Uređaj ima senzor otkucaja srca koji prikuplja podatke o vašem pulsu tokom 24 sata. Sa ovim telefonom uvek ćete znati šta je sa vašim srcem. Brižno prati vaš puls, bilo da vežbate ili spavate. Zahvaljujući kompletnom monitoru za spavanje pomaže vam i u kontroli sna. Pedometar omogućava kontrolu i procenu potrošenih kalorija tokom dana.

Ovaj pametni sat može pratiti do 15 sportskih aktivnosti: hodanje, trčanje, vožnju biciklom, preskakanje, penjanje, planinarenje i još mnogo toga. Dodatne funkcije su monitor za kiseonik u krvi, monitor za krvni pritisak, podsetnik za pozive ili poruke, obaveštenja o aplikacijama, Bluetooth 5.0 i još mnogo toga.

Capture

Baterija

Baterije imaju duži vek trajanja. Baterija od 270mAh može izdržati 7 do 10 dana pri normalnoj upotrebi i 14 dana u osnovnom režimu sata.

Sve je lako. Instalirajte aplikaciju Mibro Fit na svom pametnom telefonu, koja je dostupna i u App Store -u i u Play prodavnici. Uparite svoj uređaj sa pametnim satom preko Bluetooth -a, a zatim će se vreme za pametni sat automatski postaviti. Na taj način lako ćete prosleđivati pozive, sinhronizovati kalendar ili primati obaveštenja sa pametnog telefona sve direktno sa pametnog sata. Biće vam prikazani i svi podaci koje prikupi pametni sat direktno na pametnom telefonu za bolju analizu podataka i veći prikaz.

Neke mogućnosti…

Ovaj sat sa visokim IQ podržava merenje nivoa kiseonika u krvi. Kakva vam je metabolička cirkulacija zavisi od zasićenja krvi s kiseonikom.

Pomaže vam da se opustite i opravite um i telo pomoću vežbi disanja. Na taj način eliminisaćete stres. Izmerite pritisak i opustite se disanjem.

Možete i kvalitet spavanja da popravite. Pametni sat će koristiti česte telesne pokrete koji će detaljno beležiti vreme i kvalitet spavanja. Pomaže vam za bolje spavanje tako što će vam aplikacija ponuditi razne predloge za poboljšanje sna i sasvim sigurno bolje ćete i spavati.

Pomaže vam da uvek budete u top formi i kondiciji. Nudi u stvarnom vremenu 15 sportskih načina za praćenje podataka o kondiciji, o trajanju vežbanja, kalorijama, pulsu.

Aplikacija “Mibro Fit”

Pomoću ove aplikacije bolje ćete razumeti svoje zdravstvene podatke. Ona će snimati mnoge podatke o telu u stvarnom vremenu:broj koraka, spavanje, podaci i drugo.

Podsetnik na važne stvari

Sa ovim pametnim satomnećete propustiti ništa što je važno i značajno.. Nadgledaće svakodnevne aktivnosti, podatke o vežbanju, kalorije, broj koraka. Može da vas podseti i na važne datume, SMS, vreme, budilnik, pozive i još dosta toga.

Haylou Mibro Color možete kupiti po povoljnoj ceni u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *