Pametno osvetljenje

x   T.

Kupite 2 Yeelight smart home uređaja i dobijate 50% popusta na jeftiniji.

Vreme je da svoj dom opremite pametnim osvetljenjem. Klasične sijalice smestite u prošlost gde im je i mesto. Ove pametne sijalice rade pomoću LED dioda i drugih tehnologija. Traju mnogo duže od običnih, standardnih sijalica i troše manje struje.

image

Iskoristite Tehnomedia akciju i uštedite. Za kupovinu 2 Yeelight smart home uređaja ostvarujete mogućnost od čak 50% popusta na vrednost jeftinijeg uređaja.

Sijalice su dovoljno jake i ono što je važno pametno svetle tako da nećete osetiti nikakav napor prilikom rada, na primer. Znaćete koja je jačina ako pogledate koliko emituje lumena. Jače svetlo je ako ima više lumena. Prilikom kupovine važan je i temperatura boje. Pa tako boja za opuštanje koja daje blagu i toplu svetlost sa niskom temperaturom je 2 500 K. Ako želite da budete budni i radite potrebna vam je jaka svetlost poput 8 500 K.

Ovim pametnim sijalicama se lako kontroliše pomoću aplikacije. Jednostavno ćete ih grupisati i podesiti boju i jačinu svetla istovremeno. Više nećete morati da šetate od zida do zida zbog prekidača, već samo dodirnete ekran pametnog telefona. Ovo je prava stvar, jer ćete uštedeti struju na taj način i nećete morati više da brinete da li ste isključili struju kada ste izašli iz doma. Za pravljenje atmosfere sijalice koje menjaju boju su odličan izbor. Sve to možete da ukombinujete sa drugim pametnim uređajima koje imate. Yeelight emituju neverovatno prijatnu svetlost, a postavljanje i upravljanje je lako. Novu atmosferu stvoriće vam uređaji ovog brenda, a i imaćete i bolju kontrolu. Sa čvorištima pametnih kuća kao što su Google Assistant, Amazon Aleka i Samsung SmartThings se svetlost besprekorno integriše, a zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone moguće je daljinsko upravljanje. Pomoću Google asistenta je moguće glasovno upravljanje svetlima.

image

Sa ovim svetlima shvatićete da boje i svetlost utiču na raspoloženje. Samo podesite tempertauru boje i osvetljenje. Belo, hladno svetlo je idealno za leto. Sa žutim, toplim svetlom imaćete lepu zimu. Ako želite neko blago i nežno svetlo koje ne bi opteretilo vaše oči podesite mesečev režim. Dobićete fantastičnu atmosferu sa ultra niskom osvetljenošću. Odsjaj i prava blagodet za vaše oči je Yeelight LED plafonsko svetlo.

Uređaji ovog brenda zahvaljujući inovativnom modulu brze spojnice se lako montiraju, zamenjuju i čiste. Sve možete sami uraditi. Jednostavno je zaključavanje lampe u držač pritiskom i klizanjem, na primer. Zahvaljujući dizajnu i čvrsto prianjajućim slojevima uređaja, prašina i dosadni insekti neće moći da uđu u sam aparat.

Jasno i ujednačeno osvetljenje imaćete konstantno zahvaljujući kvalitetnim LED perlama sa posebno dizajniranim rasporedom. Sve je izrađeno o dkvalitetnih materijala. Za intuitivno i na dohvat ruke lako upravljanje možete koristiti Yeelight pametni zatamnjivač. Sa bluetooth daljinskim upravljačem kontrolisaćete svetlo iz svakog ugla vašeg doma.

O Yeelight…

Yeelight proizvodi su međunarodno priznati. Imaju brojna priznanja poput: iF dizajn nagrade, reddot, iF zlatne nagrade za dizajn, Good dizajn nagrade i za dizajn IDEA. Oni se zalažu za zdravo osvetljenje. Prvom na svetu im je dodeljen sertifikat od strane TUV Rheinland za očnu udobnost i za nizak sadržaj plave boje. Yeelight kontinuirano napreduje u osnovnim indeksima osvetljenja, poput: indeksa prikazivanja boja, osvetljenosti i iluminacija.

Pravo je vreme da po super cenama u Tehnomedii nabavite pametno osvetljenje vodeće svetske marke Yeelight : pametne sijalice, šteker lampe, daljinski upravljač za yeelight rasvetu, pametne led trake, noćne senzore, pametne sijalice u koloru, prenosne baterije i mini lampe sa wifi punjačem, pametne lampe i wifi punjač.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *