Poklon uz Beko

beko ves

Kupite Beko veš mašinu i na poklon dobijate Beko peglu.

Ova majska ponuda se ne propušta. Nudimo vam fantastičan izbor 15 sjajnih modela. Odlučite se za mašinu za pranje veša kapaciteta pranja 8, 9 ili 11 kg i dobićete na poklon Beko SIM 3122 peglu.

Uređaji su visokog energetskog razreda A+++, A+++ – 10% i A+++ -20%. Sa ili bez inverterskog motora. Ove mašine nežno, ali temeljno i detaljno tretiraju vaš veš, a rezultat je besprekorno opran, čist veš. Odlučite se za centrifugu sa 1 400, 1200 ili 1 000 obrta po minutu. Birajte uređaj u beloj ili sivoj boji. Zajednička karakteristika ovih mašina je jedinstvena tehnologija sa bezbroj mogućnosti, odličan kvaliet izrade i dugotrajnost. Sa garancijom u trajanju od 5 godina bićete bezbrižni i mirni.

image

Uređaji su savršen izbor za porodice s decom. Samo je podesite i automatski će se zaključati. Ove mašine za pranje veša poseduju mnoge programe za podešavanje pranja tako da će vam posao biti olakšan. Tu je i program za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca, specijalni programi za zaštitu osetljive vunene odeće, kao i AquaFusion tehnologija pomoću koje se postiže veća efikasnost vode, deterdženta i energije. Pri svakom pranju uštedećete 10 % deterdženta. ProSmart inverter motor koji poseduju određeni Beko modeli osigurava vam do 3 puta manje buku i do 50 % i više uštedu energije. Garderoba oprana u Beko veš mašinama zadržaće svoj oblik i neće se oštetiti jer su ove mašine pametne i savršeno odmeravaju količinu vode i kontrolišu obrtaje bubnja. Besprekorno tretiraju mrlje tako da ćete konačno reći zbogom flekama. Veš u Beko mašinama neće biti izgužvan tako da vam neće biti potrebno da peglate satima. Zahvaljujući super brzim programima veš možete oprati i za 14 minuta, na primer.

Beko će vam život učiniti lakšim sa svojim inovativnim i pametnim rešenjima i postaće deo vašeg porodičnog tima. I zato iskoristite šansu i izaberite savršenu mašinu po super ceni i plus dobijate Beko peglu gratis.

image

Do čistog i savršenog veša doći ćete lako uz Beko. Mašinu možete kupiti i online. Ako se odlučite za taj način možete je platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Iskoristite Beko akciju u periodu od 1. do 31. maja ili do isteka zaliha i kupite Beko veš mašinu po odličnoj ceni i na poklon dobijate peglu istog brenda. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *