Vredni uskršnji pokloni

x   T.

Proglašeni pobednici uskršnjeg nagradnog konkursa “Najlepše uskršnje jaje” u organizaciji Bosch-a i Tehnomedie.

Na Facebook stranici Tehnomedie pristiglo je više od 500 radova. Težak zadatak je imao žiri marketinškog tima ove kompanije da izabere najlepše ukrašeno uskršnje jaje, jer je svako bilo originalno i lepo na svoj način.

“Raduje nas ovoliki broj pristiglih radova i nije bilo lako odlučiti se za najlepše i najkreativnije. Prilikom odabira, najpre smo eliminisali fotografije koje su skinute sa interneta i nisu originalne, jer je uslov bio da autor sam nacrta, oslika ili ukrasi jaje. Dobitnicima čestitamo”, naglašavaju iz Tehnomedie.

naslovna

“Ovo je dobar način održavanja i očuvanja tradicije i srpskih običaja za ovaj praznik”, ističu organizatori.

Prvu nagradu i Bosch sudo mašinu dobila je Ceca Mijatović.

   n
   n  x

Ova Bosch pametna mašina za pranje sudova je tiha u bilo kom trenutku uz pomoć aplikacije Home Connect. Poseduje ExtraDry opciju za izuzetno temeljno sušenje za sudove koji se naročito teško suše. Displej od 7 delova: prikazuje preostalo vreme i standardne informacije, kao što je status ponovnog punjenja. AquaStop i Bosch daje 100% garanciju do kraja radnog veka aparata za oštećenja izazvana vodom. Stakla su zaštićena i posebno efikasno tretiraju čaše i nežno posuđe. Pogon EcoSilence, odlikuje se visokom uštedom energije, tihim radom i posebno dugim radnim vekom. Inače cena ovog uređaja je 51 100, a Ceca je dobija na poklon.

Drugu nagradu i Bosch blender dobio je Aleksandar Jovanović.

   n  x

Novi Bosch VitaPower blender sa ThermoSafe staklenim bokalom, doprinosi zdravom načinu života savršeno umućenim gustim napicima i zahvaljujući lakoj, bezbednoj i efikasnoj svakodnevnoj upotrebi. Sistem Pro-Performance je za optimalnu teksturu gustih napitaka, čak i onda kada su napravljeni od zamrznutog voća i čvrstih sastojaka. Pomoću ovog blendera napravićete najfinije, savršene guste napitke bez krupnih komada. Sistem ProPerformance pruža brzu i jednostavnu pripremu, čak i kada su u pitanju led ili čvrsti sastojci kao što je zamrznuto voće. Blender ima vrhunski Bosch motor velika snage i brzine: 1200 W brzine do 30000 o/min. Pomoću snažnog motora možete mutiti mnogo više od gustih napitaka. Pripremićete guste napitke, šejkove ili pesto. Neverovatno je snažan tako da ćete mešati skoro sve.

Treću nagradu i Bosch usisivač dobila je Jovana Joja Milić.

   n

Ovaj Bosch usisivač se kesom besprekorno čistim će održavati vaš dom. Pruža odličan učinak čišćenja i veliku uštedu prostora. Savršeno je rešenje za mala domaćinstva. Dobijate 10 godina garancije na motor. Konstantnu visoke rezultate sa Bosch tehnologijom motora proizvedenim u Nemačkoj. Sistem sa higijenskim filterom: za čist i filtriran izlazni vazduh. Izuzetno je kompaktan i praktičan za upotrebu zahvaljujući maloj težini (samo 4.7 kg) i kompaktnom obliku. Smanjena potreba za menjanjem kese za usisivač a samim tim smanjeni su i troškovi zahvaljujući kapacitetu kese od 3,5 l. Online cena ovog usisivača je 9 990 dinara, a Jovana ovaj usisivač dobija kao uskršnji poklon od Bosch-a i Tehnomedie.

   n  x

…zanimljivost

Centralni simbol Uskrsa i života, jaje, datira od vremena kada je prema verovanju Marija Magdalena u Rimu caru Tiberiju propovedala jevanđelje, govorila da je Isus vaskrsao i poklonila korpu jaja. Car nije verovao u vaskrsenje Hristovo rekavši da bi to bilo isto kao kada bi jaja u korpi koja su bela promenila boju. U tom momentu je Marija Magdalena izgovorila “Hristos vaskrse” i sva jaja su dobila crvenu boju. Pile se samo rađa razbijanjem ljuske tako da ono predstavlja novi život i snagu življenja.

Bosch i Tehnomedia se zahvalju svim učenicima koji su poslali fotografije uskršnjih jaja i pokazali svoju kreativnost i idejna rešenja. Pratite nas i dalje na društvenim mrežama. Čitajte, slušajte, gledajte, lajkujte, saznajte, informišite se… Ko zna, možda ćete baš Vi naredni put biti srećni dobitnik i osvojiti neki vredni poklon. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *