Osvojite Russel Hobbs blender

x   T.

Tehnomedia i Russel hobbs poklanjaju blender.

Učestvujte u nagradnom konkursu Tehnomedie na Insagramu i osvojite blender Russell Hobbs. Potrebno je samo da napišete recept za svoj omiljeni smoothie. Konkurs traje od 7. do 12. maja u 12 h kada ćemo nasumičnim izborom odabrati pobednika.

Potrebno je da: zapratite naš profil  @tehnomedia.rs i profil @russellhobbs.srbija i u komentaru napišite sastojke za vaš omiljeni smoothie. Napominjemo da možete ostaviti samo jedan komentar.

image

Najzdraviji obrok dobićete pomoću Russel Hobbs blendera. Ako se hranite zdravo i trenirati ovaj pomoćnik u kuhinji vam je neophodan. Za par sekundi ispasiraće voće i pretvoriti u kašu. Najtvrđe voće i povrće savladaće jednostavno i napraviti zdrav kašasti sok ako dodate malo vode ili neku tečnost po želji.

Russell Hobbs Desire Jug blender poseduje sjajne performanse, lepog je dizajna. Izgleda prefinjeno, luksuzno i stilizovano u kombinaciji sa crvenom i crnom bojom. On je moćan i rešava sve zadate zadatke. Široka je njegova primena. Možete da pripremate i toplu supu ili neku čorbu, jer on melje i meša razne sastojke u par sekundi. Ima 4 oštrice od nerđajućeg čelika koje snažno mogu da iseckaju, samelju i izmešaju sve što poželite. Sastojke možete opušteno dodavati u blender bez prolivanja ili izlivanja sa strane, jer se poklopac otvora za dodavanje sastojaka u blender skida.

Njegova snaga je 650 W, a kapacitet staklene posude 1,5 l. Ima 2 brzine i pulsni rad. Obavi do 22 000 obrtaja u minutu. Veoma je stabilan zahvaljujući neklizajućim nožicama koje pružaju dodatnu sigurnost. Za ovaj uređaj dobijate 2 godine redovne garancije + 1 dodatnu godinu. Pravo na dodatnu jednogodišnju garanciju ostvarićete ako uređaj registrujete 28 dana od dana kupovine na sajtu https://rs.russellhobbs.com/registracija-proizvoda.

Russel Hobbs

Russel Hobbs predstavlja sinonim za kvalitet, inovacije i stil. Kompaniju su 1952. godine osnovali Piter Hobbs i Bil Rasel i otud naziv kompanije. Ova kompanija poznata u celom svetu živote u domovima čini lakšim zahvaljujući naprednim tehnologijama koje koristi za izradu svojih proizvoda. Veliku pažnju pridaju i dizajnu tako da sve odiše spojem tradicionalnog i modernog, rustičnog i savremenog. Odlikuje ih kvalitet i funkcionalnost.

Cena ovog aparata je 8 890 dinara, a neko od vas će ga dobiti besplatno. Učestvujte zato u nagradnoj igri na našoj Instagram stranici, otkrijte nam sastojke za omiljeni smoothie i nikad lakše osvojite blender za pripremu zdravog gustog napitka. Dobitnik će biti proglašen nasumičnim izborom putem sajta Comment Picker. Srećno!!!

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *