Parna stanica za više veša

Pegla

Peglanje je zamoran i dosadan posao i nekada zahteva da se satima stoji. Sve ćete obaviti lakše i brže pomoću Tefal parne stanice.

Parne stanice su idealan izbor ako peglate veću količinu veša. Ovaj posao sa ovakvom peglom obavićete mnogo brže. Za razliku od pegle na paru u parnoj stanici stane mnogo više vode a i ispuštju više pare.

Parna stanica poznatog brenda Tefal GV6840 je odličan izbor. Njena snaga je 2200 W. Sa ovom peglom je dovoljno da ispeglate samo jednu stranu odeće ili tkanine šta god da je u pitanju. Krajnji rezultati su fantastični. Idealna je za brzo i efikasno peglanje. Poseduje visok pritisak koji osigurava snažnu paru i grejnu ploču sa izuzetnom lakoćom klizanja po tkanini. Trajnost obezbeđuje ekskluzivni kolektor kamenca. Poboljšana tehnologija omogućava da ne morate da podešavate temperaturu i paru i ne morate da selektujete tkaninu pre peglanja. Bićete sigurni sa ovom peglom i nema opasnosti od pregorevanja.

Ova parna stanica veoma efikasno pegla kroz paru visokog pritiska od čak 300 g/min udara pare i uz 2 minuta potrebnih za zagrevanje. Pomoću samo jednog pritiska poboljšana je tehnologija automatskog podešavanja. Ova pegla donosi savršenu kombinaciju pare i temperature za odabrani tip tkanine uz jedan pritisak tastera. Ekskluzivna anti-calc tehnologija osigurava da se i najsitnije čestice kamenca uspešno uklone i tako se produžava vek trajanja aparata a čišćenje pegle nije potrebno. Uz durillium Airglide Autoclean grejnu ploču postiže se izuzetna lakoća nežnog klizanja po tkanini. Jednostavan sistem zaključavanja i priključni kabl koji se obmotava oko aparata omogućava odlaganje bez napora. Za peglanje možete koristiti običnu, destilovanu vodu ili njihovu mešavinu.

parna stanica

Ova parna stanica ima sjajne karakteristike:

Grejna ploča: Durilium Airglide Autoclean sa preciznim vrhom. Rezervoar za vodu je 1,4 l. Spremna je za rad za 2 minuta, Fast heat up. Pritisak je 6,5 bara. Udar pare: 100 g/mi. Dodatni udar pare: 300 g/min. Ima i vertikalni udar pare kao i skupljač kamenca. Isključivanje je automatsko, a ima i sistem zaključavanja za lakše prenošenje. Kada je rezervoar prazan upozoriće signalno svetlo. Poseduje i signalno svetlo za čišćenje kamenca. Dužina kabla je1,6 m.

Parna stanica poznatog brenda Tefal GV6840 štedi energiju i vreme. Uloženi novac će vam se veoma brzo vratiti kroz razne benefite i olakšice tokom peglanja. U Tehnomedia maloprodajnim objektima ovaj Tefalov model parne stanice možete kupiti po neverovatno povoljnoj ceni. Ne zaboravite da vam Tehnomedia nudi najbolje uslove kupovine i plaćanja, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=web4NiBbqdk&feature=emb_title

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *