Dobar miš

gamingmis

Ako su vam video igre velika strast, a nemate odgovarajućeg miša, onda svratite u najbližu Tehnomedia prodavnicu ili isti naručite online.

Za potpuno uživanje u igri i pravi doživljaj potreban vam je dobar gejmerski miš. U Tehnomedia prodavnicama možete se opredeliti za one atraktivnog izgleda sa optičkim senzorom i dobrom rezolucijom. Veoma su traženi i oni laserski. Ljubitelji igrica mogu da se opredele za modele poznatih brendova i da izaberu bežičnog ili žičanog miša.

mis

Tehnomedia vam nudi vodeće brendove po odličnim cenama, a kvalitet je zagarantovan.

Gejmerski miš mora biti kvalitetniji od klasičnog. Odlikuje ga izdržljivijost, jer će se često i dugo koristiti, kao i zbog energičnih pokreta tokom igranja. Poželjno bi bilo, kako savetuju obučeni prodavci u Tehnomedia prodavnicama, da imaju gumeni premaz na površini koji će sprečiti klizanje šake kad se dlanovi oznoje.

Specijalno oblikovani gejmerske miševe odgovaraju i desnoj i levoj ruci podjednako. Takvi miševi su simetrični, za razliku od ergonomskih koji su u većini slučajeva kreirani za desnu ruku.

gamingmis

Što je veća rezolucija, miš je precizniji, a osetljivost miša na pomeranje je veća, odnosno manje pokreta je potrebno da bi dobili pokrete kursora na ekranu. To je za neke video igre presudno. Savet  obučenih i ljubaznih prodavaca u Tehnomedia centru, jeste da se prilikom izbora gejmerskog miša, na kraju ipak odlučite za onaj koji najbolje odgovaraju obliku vaše ruke i tipovima igara koje igrate.  Ako je miš mnogo mali, šaka će se brže zamoriti zbog stalnog grčenja.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i odaberite miša po svojoj meri. tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *