Pegla na paru – peglanje bez napora i nabora

x   T.
pegla na paru

Philips pegla na paru za vertikalno peglanje za koju vam daska nije potrebna je moćan mali i sklopiv aparat.

Philips pegla za vertikalno peglanje će savršeno opeglati vašu odeću, osvežiti je i odstraniti od grinja i bakterija.

Philips  STH  MI global fitconstrainwidhei zoom

Kupili ste određeni komad garderobe koji vas je oduševio kako vam stoji, ali nakon pranja i peglanja to kao da nije bio isti odevni predmet. Problem je peglanje. Naime, većina odeće ima krojeve, ivice i prevoje koji su nepristupačni i teški su za peglanje. Ove pegle za vertikalno peglanje su rešenje. Lako uklanjaju nabore i sve nepravilnosti. Mali Philips aparat je savršen za brzo i jednostavno sređivanje i doterivanje bilo da ste kod kuće ili u pokretu.

Izaberite Philips čiji model nosi oznaku STH3000/20 ili STH3020/10. Lagane su, kompaktane i sklopive. Nije vam potrebna daska za peglanje i uštedećete i vreme i napor. Rukovanje je jednostavno, a rezervoar za vodu je odvojiv. Aparat je spreman za korišćenje za samo 30 sekundi. Sa ovim aparatom sačuvaćete zdravlje, jer para ubija 99,9% bakterija i 100 % grinja.

Philips  F STH  FIL global

Lako možete osvežavati odevne predmete, ukloniti neprijatne mirise. Bezbedan je za sve tkanine koje mogu da se peglaju i posao ćete završiti bez progorevanja. Veoma je laka i praktična tako da je idealna za put i možete je poneti sa sobom na letovanje. Za korišćenje je pegla spremna za 30 sekundi. Olakšaće vam život tokom peglanja i savladaćete sve ono što je nedostupno i što vam zadaje problem poput: zavesa, kaputa, blejzera, šešira, karnera, volana, falta, unutrašnjih šavova rukava, prevoja i različitih krojeva na bluzama…

istorija…

Nekada se šeširi nisu peglali i za njihovo ispravljanje koristila su se kuvala za čaj i zato se javila potreba za peglom na paru. Vertikalna pegla odeću ispravlja tako što je para opušta i koristi vlagu u kombinaciji sa gravitacijom i nije potrebno pritiskati je. Ove pegle držite malo iznad odeće koju tretirate, a ako želite jači efekat možete je i prosloniti na odeću.

Sa ovom peglom ovaj posao postaće zadovoljstvo. Ova vertikalna pegla na paru je jednostavna za upotrebu, odličan izbor je za one koji su nespretni sa običnom peglom i savršena je za nepristupačne delove, kao i za osetljive materijale poput svile i mnoge druge.

Philips  STH  AP global fitconstrainwidhei zoom

Brzo ćete ispraviti izgužvane lagane stvari. Samo je stavite na vešalicu i parom ispravite. Sa ovom peglom bićete prezadovoljni i vredi svaki uloženi dinar. Posetite Tehnomedia prodavnicu i nabavite po super ceni.

zanimljivost…

Prema nekim istraživanjima, samo 26 % žena je izjavilo da voli da pegla i da je to za njih anti-stres terapija, dok je 74 % istaklo da im je to najomraženiji posao.

Brzo ćete ispraviti izgužvane lagane stvari. Samo je stavite na vešalicu i parom ispravite. Sa ovom peglom bićete prezadovoljni i vredi svaki uloženi dinar. Posetite Tehnomedia prodavnicu i sada je nabavite po super ceni.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *