Pet sjajnih godina Tehnomedie u Svrljigu

SVRLJIG RODJENDAN

Povodom 5. rođendana naše prodavnice, sa radošću poklanjamo posebne popuste na širok asortiman proizvoda. Dođite da zajedno proslavimo ovaj dan.

Želimo sa vama da podelimo našu radost i zahvalnost što ste nas podržavali tokom ovog nezaboravnog putovanja. Od trenutka kada smo prvi put otvorili naša vrata u Svrljigu 3. avgusta 2018. godine, bili smo posvećeni pružanju vrhunske usluge i odlične ponude bele, crne tehnike i malih kućnih aparata kao i odličnog korisničkog iskustva. Nalazimo se u strogom centru Svrljiga, preko puta Nacioalne službe za zapošljavanje. Sa vama smo radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

Kao deo našeg jubileja, želimo vam zahvaliti na poverenju koje ste nam ukazali tokom proteklih 5 godina. Povodom ovog posebnog trenutka, pripremili smo posebne ponude i popuste za vas – naše kupce. Očekujte posebne cene i mnoge druge iznenađujuće pogodnosti!

Od 3. do 5. avgusta darujemo slavljeničke popuste:

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.

blog x

Putovanje od prvog dana do ovog značajnog jubileja bilo je ispunjeno izazovima i usponima. Ali, s vašom ljubavlju i podrškom, prevazišli smo sve prepreke i postali pouzdan partner kada je u pitanju tehnika i aparati za vaš dom. Ponosni smo što smo uspeli zadobiti vaše poverenje, jer smo uvek nastojali da vam pružimo najbolje proizvode i usluge.

Jedna od stvari koje nas izdvajaju od drugih prodavnica je naša posvećenost inovacijama. Iz dana u dan, trudimo se pratiti najnovije trendove i tehnološka dostignuća kako bismo vam ponudili najmodernije proizvode koji će olakšati vaš život i učiniti ga udobnijim. Vaša iskustva i povratne informacije bile su ključni faktor našeg uspeha. Slušamo vaše potrebe i sugestije, i vaša podrška nas je motivisala da se neprestano razvijamo i unapređujemo. Uvek smo otvoreni za vaše komentare, jer želimo da ostanemo vaš prvi izbor kada je u pitanju nabavka tehničkih uređaja i kućnih aparata. Nudimo odlične uslove sigurne i dobre kupovine i plaćanja. Naš moto je ne odlažite kupovinu, odložite plaćanje.

Obećavamo vam da će budućnost naših prodavnica biti još svetlija. Nastavićemo da se razvijamo, inoviramo i služimo vas sa istom strašću kao i prvog dana. Radujemo se budućim izazovima i prilikama da vam pružimo najbolje.

Hvala vam još jednom što ste deo naše velike, brojne Tehnomedia porodice. Vaše poverenje je ono što nas pokreće napred i nadahnjuje nas da postignemo još veće visine.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *