Petak 13.

x

Na petak 13. posetite Tehnomedia prodavnice i iskoristite straaaašne popuste kojim ćete razbiti maler.

Petak 13. ima i svoju ružičastu stranu. Otkrićete je ako u petak 13. novembra posetite Tehnomedia prodavnice. Nemojte da se plašite straaaaašnih popusta i nije ovo nikakva čarolija, jer fantastično niske cene su stvarne u Tehnomedia maloprodajnim objektima na ovaj “baksuzan” dan.

image

Tehnomedia je rešila da vas obraduje. Očekuju vas: mali i veliki kućni i kuhinjski aparati, bela tehnika, aparati za negu tela, televizori, telefoni i još mnogo toga

Razbijte maler i kupujte na petak 13. u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Po super niskim cenama pronaći ćete oko 45 proizvoda. Birajte i kupujte, jer se ovakva jedinstvena ponuda ne propušta. Gledajte, izaberite, uštedite i nosite.

Blenderi, cediljke za citrusno voće, desktop računari, epilatori, laptopovi, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za pranje sudova, mašine za pranje veša, memorijske kartice, mikseri, miševi, mobilni telefoni, monitori, nosači, slušalice sa mikrofonom, soundbar zvučnici, tableti, tastature, televizori, ugradne ploče, ugradne rerne, usb flash memorije, usisivači, vage, zvučnici, zvučnici za kompjuter, štampači i skeneri.

image

Ova specijlan ponuda važi samo u petak 13. novembra. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Tehnomedia razbija maler dooobrim popustom, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite. Očekuje vas ODLIČAN IZBOR.Razbijte maler dobrim popustom i svratite do Tehnomedie.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *