Počela sa radom Tehnomedia u Požegi

x Pozega

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o nastavlja sa širenjem prodajne mreže, pa je 10. decembra otvorila maloprodajni objekat u Požegi. Prodavnica se nalazi u samom centru grada, u ulici Vojvode Mišića 37, lokal broj 5 u blizini hotela.

Zbog zdravstvene situacije u zemlji prouzrokovanoj covid 19 epidemijom u Tehnomedia prodavnici je na otvaranju obezbeđen maksimalni nivo sigirnosti i bezbednosti. Svi posetioci, kupci i zaposleni bili su na propisanoj distanci, nosili su zaštitne maske, dezinfikovali ruke, a radnici su redovno čistili uređaje kao i sve ostale površine.

  n x

Prema rečima kupaca ovakva prodavnica u Požegi je nedostajala. Sve što vam je oduvek trebalo za opremanje doma ili kancelarije sada možete pronaći i u Požegi. IT, TV i audio uređaje, mobilne telefone, belu tehniku, male i velike kućne i kuhinjske aparate, sve za pokućstvo, gume za auto…Više od 6 000 različitih artikala renomiranih svetskih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama obezbedila vam je Tehnomedia.

” Prijatno sam iznenađen. Vidim da imate dobru ponudu.Sve izgleda zaista lepo”, iskren je bio Voja Simić.

“Požega je malo mesto i verujte da nam je ovako nešto nedostajalo. Sada mi je drago što kada nešto želim da kupim ne moram da idem u neko drugo mesto nego ovde mogu da dođem i izaberem. Koliko vidim i cene su povoljne. Svaka čast”, rekla je Ivana Videnović.

Na svečanom otvaranju vladala je pozitivna atmosfera i svi su očekivali i nadali se da će baš oni dobiti vredne poklone: televizor, usisivač i peglu. Ovog puta najviše sreće imali su: Mladenko Mihailović, Saša Kovačević i Kristina Terzić.

U Požegi je otvorena 49. prodavnica po redu i zato su nagrađena tri 49. kupca.

Mladenko Mihailović (49. kupac) nije mogao da sakrije iznenađenje i sreću kada su mu prodavci uručili veliki  FOX DLED televizor. Model je 50DLE882 4K, a najniža cena za online poručivanje za ovaj uređaj je na primer je 35 990 dinara.

  n x

Saša Kovačević (98. kupac) je od Tehnomedie na poklon dobio izuzetan Bosch akumulatorski usisivač čiji model nosi oznaku BBH32101. Redovna cena ovog usisivača je 28 330 dinara.

  n x

Kristina Terzić (147. kupac) je bila oduševljena kada su joj prodavci saopštili da je dobitnica poklona i da će prodavnicu napustiti sa Tefal peglom FV 3951. Redovna cena je 6 670 dinara.

  n

Kao i u svim ostalim Tehnomedia prodajnim objektima, tako i u Požegi kupci imaju na raspolaganju brojne mogućnosti odloženog plaćanja. U svakom trenutku očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama, kao i brojne akcije, popusti, promocije, pokloni.

Zbog Covida, trenutno je radno vreme prodavnice u Požegi samo radnim danima od 8 do 17 sati. Kada se steknu uslovi prodavnica će raditi od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Sa 49 prodavnica u 31. gradu, Tehnomedia je jedna od vodećih kompanija tehnike u zemlji. Obezbedila vam je kvalitetne proizvode, širok asortiman robe i mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine. Dođite i proverite zašto smo tata mate za sve kućne aparate i zbog čega smo totalno drugačiji od drugih. Očekujemo vas!!!

  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *