Počela sa radom Tehnomedia u Požegi

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o nastavlja sa širenjem prodajne mreže, pa je 10. decembra otvorila maloprodajni objekat u Požegi. Prodavnica se nalazi u samom centru grada, u ulici Vojvode Mišića 37, lokal broj 5 u blizini hotela.

Zbog zdravstvene situacije u zemlji prouzrokovanoj covid 19 epidemijom u Tehnomedia prodavnici je na otvaranju obezbeđen maksimalni nivo sigirnosti i bezbednosti. Svi posetioci, kupci i zaposleni bili su na propisanoj distanci, nosili su zaštitne maske, dezinfikovali ruke, a radnici su redovno čistili uređaje kao i sve ostale površine.

Prema rečima kupaca ovakva prodavnica u Požegi je nedostajala. Sve što vam je oduvek trebalo za opremanje doma ili kancelarije sada možete pronaći i u Požegi. IT, TV i audio uređaje, mobilne telefone, belu tehniku, male i velike kućne i kuhinjske aparate, sve za pokućstvo, gume za auto…Više od 6 000 različitih artikala renomiranih svetskih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama obezbedila vam je Tehnomedia.

” Prijatno sam iznenađen. Vidim da imate dobru ponudu.Sve izgleda zaista lepo”, iskren je bio Voja Simić.

“Požega je malo mesto i verujte da nam je ovako nešto nedostajalo. Sada mi je drago što kada nešto želim da kupim ne moram da idem u neko drugo mesto nego ovde mogu da dođem i izaberem. Koliko vidim i cene su povoljne. Svaka čast”, rekla je Ivana Videnović.

Na svečanom otvaranju vladala je pozitivna atmosfera i svi su očekivali i nadali se da će baš oni dobiti vredne poklone: televizor, usisivač i peglu. Ovog puta najviše sreće imali su: Mladenko Mihailović, Saša Kovačević i Kristina Terzić.

U Požegi je otvorena 49. prodavnica po redu i zato su nagrađena tri 49. kupca.

Mladenko Mihailović (49. kupac) nije mogao da sakrije iznenađenje i sreću kada su mu prodavci uručili veliki  FOX DLED televizor. Model je 50DLE882 4K, a najniža cena za online poručivanje za ovaj uređaj je na primer je 35 990 dinara.

Saša Kovačević (98. kupac) je od Tehnomedie na poklon dobio izuzetan Bosch akumulatorski usisivač čiji model nosi oznaku BBH32101. Redovna cena ovog usisivača je 28 330 dinara.

Kristina Terzić (147. kupac) je bila oduševljena kada su joj prodavci saopštili da je dobitnica poklona i da će prodavnicu napustiti sa Tefal peglom FV 3951. Redovna cena je 6 670 dinara.

Kao i u svim ostalim Tehnomedia prodajnim objektima, tako i u Požegi kupci imaju na raspolaganju brojne mogućnosti odloženog plaćanja. U svakom trenutku očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama, kao i brojne akcije, popusti, promocije, pokloni.

Zbog Covida, trenutno je radno vreme prodavnice u Požegi samo radnim danima od 8 do 17 sati. Kada se steknu uslovi prodavnica će raditi od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Sa 49 prodavnica u 31. gradu, Tehnomedia je jedna od vodećih kompanija tehnike u zemlji. Obezbedila vam je kvalitetne proizvode, širok asortiman robe i mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine. Dođite i proverite zašto smo tata mate za sve kućne aparate i zbog čega smo totalno drugačiji od drugih. Očekujemo vas!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *