Kupiš Honor 20e i dobiješ novogodišnji bt zvučnik

Honor e poklon

Novogodišnji i Božićni darovi samo u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Kupite mobilni telefon Honor 20E i na poklon dobijate novogodišnji bluetooth zvučnik.

Pametni telefon čini život jednostavnijim i organizovanijim. Znamo da bez njega nigde ne idete i ne možete. Vreme je da obradujete sebe ili nekoga do koga vam je stalo novim telefonom. I to ne bilo kakvim već HONOR-om 20e Po najpovoljnijoj ceni ga možete nabaviti u Tehnomedia prodavnicama. Nova godina je pravo vreme za kupovinu, a Tehnomedia vam je obezbedila i poklon, bluetooth zvučnik.

HONOR 20e, u verziji od 4GB RAM i 64GB interne memorije, glavnom kamerom sa tri senzora od 24MP + 8MP + 2MP i prednjom kamerm od 8MP. Sa dijagonalom ekrana od 6.21″ i baterijom od 3400mAh zadovoljiće sve vaše želje i potrebe.

Samo u Tehnomedia prodavnicama uz kupovinu mobilnog telefona HONOR 20e na poklon dobijate BT zvučnik. Ovo je pravi novogodišnji dar specijalno dizajniran samo za vas. Bluetooth zvučnik je u obliku ukrasa za jelku, odnosno kuglice za bor. Njegova snaga je 3 W. Trajanje baterije je 2-3 sata. Osim sjajnog zvuka uz ovj bluetooth zvučnik u obliku lampiona dobićete i 8 melodija i isto toliko boja koje svetle.

kuglice

HONOR 20e krasi prepoznatljiv atraktivni dizajn, HONOR FullView ekran, kvalitetne kamere i izdržljiva baterija. Po performansama ne zaostaje za nekim od najjačih pametnih telefona.

Ovaj model će vam pružiti funkcionalnost i vrhunske opcije. Dijagonala izuzetnog ekrana je 6,21 inča i pokriva prednju stranu telefona i to čak 90 %. Zahvaljujući tome doživećete neverovatno multimedijalno iskustvo. Uživaćete gledajući filmove ili serije zahvaljujući zakrivljenom ekranu.

Kamera ga čini posebnim. Poseduje kameru sa trostrukim senzorom, a glavni senzor je rezolucije 24MP, ultra-široki senzor jr rezolucije 8MP, a telefoto sočivo rezolucije 2MP. Sa HONOR-om 20e vaše fotografije biće kristalno čiste, a video zapisi stabilni. To je zato jer maksimalno koristi softverska poboljšanja i veštačku inteligenciju.

Prepoznavanje preko 10 miliona poznatih umetničkih dela i prepoznavanje skoro 400 evropskih znamenitosti je nova opcija koju poseduje ovaj model. Pomoću ovog pametnog režima kroz pravljenje fotografija mnogo toga ćete i nučiti o objektima koji se nalaze na njima.

Pri svakodnevnom korišćenju kao i pri intenzivnijem gejmingu rezultati će biti fantastični. Pokreće ga Android 9.0 operativni sistem sa EMUI korisničkim interfejsom (HONOR 20e – EMUI 9.1). Softverski je unapređen. Poput kvaliteta poziva pomoću veštačke intelgencije. Detektuje probleme u saobraćaju ,neke smetnje, ili prilikom brzog hodanja, na primer i tada aktivira algoritam koji redukuje nivo buke i optimizuje kvalitet poziva.

U izradi HONOR-a 20e korišćeno je više različitih slojeva boje i samim tim dizajn je originalan. 3D efekat i spektar neverovatnih boja koje se prelivaju dobijen je pomoću napredne tehnologije pri izradi a iskorišćeno je 8 različitih slojeva.

kuglice

Novogodišnji i Božićni praznici su pred vratima i vreme je za kupovinu. Samo u Tehnomedia prodavnicama prilikom kupovine pametnog i atraktivnog telefona, atraktivnog HONOR 20e, Deda Mraz vam poklanja bluetooth zvučnik u obliku ukrasa za jelku. Požurite!!!

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *