Pojačaj uštedu

x

Iskoristite februarsku akciju i opremite se Philips slušalicama po sjajnim cenama i uštedećete 30%.

Dok trenirate, šetate, putujete do posla ili škole vreme možete učiniti interesantnijim i lepšim slušajući muziku na mobilnom telefonu. Za tu namenu su vam potrebne slušalice. Koliko puta ste se samo iznervirali zbog zamršenih kablova ili lošeg zvuka. Vreme je da to promenite i nabavite kvalitetne slušalice koje će vam pružiti maksimalno uživanje. Sa Philips slušalicama bićete bezbrižni i mirni godinama.

Capture

Vreme trajanja akcije

Akcija traje u periodu od 10. do 24. februara i odnosi se na odabrane Philips modele. Kupite i platite 30% nižu cenu.

Philips slušalice na popustu 30%

U Tehnomedia prodavnicama izaberite slušalice po svojoj meri. Nudimo vam 11 različitih modela Philips slušalica po nižoj ceni i sigurni smo da ćete biti prezadovoljni. Izaberite bežićne slušalice sa mikrofonom, bežične bubice ili klasične bubice. U ponudi su u: crnoj, beloj, plavoj, roze, crvenoj i zelenoj boji.

Zašto izabrati Philips slušalice?

Zato što su besprekorne, kvalitetne, praktične i udobne za nošenje. Imaćete osećaj kao da su napravljene specijalno za vas. Pružiće vam vrhunski i savršen zvuk. Odličan su dodatak za svakodnevne aktivnosti i verni pratilac u svakom trenutku. Možete ih koristiti za posao, dok trenirate, gledate neki film ili tokom online predavanja, na primer. Izdržljive su i elegantne, lepog dizajna i u raznim bojama. Bilo da ih nosite preko ušiju ili koristite bubice pružiće vam najbolje i maksimum u svakoj prilici. Ove bežične slušalice dok ih budete nosili na ušima potiskivaće buku i doterati zvuk do savršenstva. Zvuk je topao, prirodan, usklađen i bogat detaljima.

Capture

Februar je mesec ljubavi i zato iskoristite fantastičan popust kupovinom Philips slušalica u Tehnomedia prodavnicama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *