Samsung za Dan zaljubljenih

GW banner THM x

Iskoristite super akciju povodom Dana zaljubljenih i po neverovatno povoljnoj ceni kupite savršen Samsung pametni sat.

Dan zaljubljenih je odličan povod za darivanje – ovo je idealan poklon koji možete priuštiti onome koga volite ili sebi. Iskoristite popust i nabavite ga po povoljnoj ceni. Pametni sat je vaš verni pratilac. Izaberite Samsung Galaxy watch 4 i na ruci ćete imati sve što vam je potrebno.

Do kada traje akcija?

Tehnomedia prodavnicama akcija traje u periodu od 7. do 17. februara. Kupovinom Samsung Galaxy watch 4 u ovom periodu ostvarujete popust od 20%.

Capture

Zašto izabrati Galaxy watch 4?

Ovaj pametni najnapredniji sat poseduje mnoštvo funkcija i aplikacija. Samsung Galaxy Watch 4 je tehnički najnapredniji i najsposobniji pametni sat u Android svetu. Kombinacija Wear OS-a, moćnog hardvera i Samsungovih softverskih unapređenja je kreirala zanimljiv pametni sat koji je ustvari mini mobilni telefon na ruci. Samsung je zadržao najbolje aspekte Tizen interfejsa i ukombinovao ih sa svim prednostima Google-ove platforme. Svim obaveštenjima o pozivima i porukama kao i aplikacijama pristupićete jednostavno. On prati i vašu fizičku aktivnost, kvalitet sna i brine o zdravlju.

Udoban je za nošenje i lagan. Funkcionalan je i poseduje brojne fitnes funkcije kao i one koje se bave zdravljem. Ima i GPS, a novina je 3-u-1 BioActive senzor koji omogućava satu da meri otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi kao i indeks telesne mase. Pomoću ove funkcije ispratićete procenat masti i mišića u telu, kao i BMI. Korišćenje svih ovih opcija neće mnogo opteretiti bateriju koja će trajati dva dana.

BioActive Sensor za kontrolu zdravlja

Svoje telo ćete bolje upoznati pomoću ove nove opcije. Inovativni 3u1 senzor koristi samo jedan čip koji kontroliše i prati tri zdravstvene funkcije. U svakom trenutku možete da proverite postignute rezultate, a samim tim dobićete i motivaciju i veću želju za treniranjem. Ovaj sat može otkriti i nepravilan rad srca, izmeriti nivo kiseonika u krvi i izračunati vaš telesni sastav.

Tehnomedia prodavnicama akcija traje u periodu od 7. do 17. februara. Galaxy watch 4 krase inovacije i brzina. U par klikova saznaćete sve o svojim dnevnim aktivnostim: koliko ste kalorija potrošili, procenu masti u organizmu, puls, koliko ste koraka prešli i koliko bili aktivni.

Sleep Scores za kontrolu sna

Kada se probudite pametni sat će vam dati detaljan izveštaj o kvalitetu sna i stanji zdravlja. Prati nivo kiseonika u krvi, a detektuje i ukoliko hrčemo.

Lako i brzo korišćenje

Pomoću Galaxy watch 4 lako ćete prelaziti iz jedne u drugu aplikaciju, a odmah nakon preuzimanja i instaliranja na telefonu automatski će se i na satu instalirati. Odmah se sinhronizuju važna podešavanja, poput sati neomatanja i blokirani pozivi. Sa zvukom između telefona i sata besprekorno su usklađene i slušalice.

Capture

Dizajn

Vrhunskog je izgleda. Moderan i elegantan. Možete ga nositi u svakoj prilici. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, podloga koje su otporne na znojenje i veoma je udoban za nošenje.

Galaxy Watch 4 modeli se razlikuju po izgledu i veličini. Možete birati u veličinama od 40 ili 44mm, Galaxy Watch 4 Classic u veličinama od 42 i 46mm, plus varijacije sa i bez LTE konekcije i u crnoj, srebrnoj, roze zlatnoj i zelenoj boji.

Classic modeli imaju karakteristični mehanički prsten oko ekrana koji je i prethodne Samsung satove činio posebnim. Kod standardnih verzija kontrola sata je moguća samo pipanjem ekrana i putem dva tastera na boku. Ekran je Super AMOLED tipa i veoma svetao, sa rezolucijom od 396 x 396 piksela i daje detaljan i jasan prikaz.

Sa Galaxy Watch 4 učinite Dan ljubavi posebnim, odite do Tehnomedie i obradujte sebe ili voljenu osobu ovim pametnim satom.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *