Kupi Vox u Tehnomedia prodavnici i uštedi

x   T.

Kupite Vox sudomašinu i platite 20% manje. Iskoristite akciju niskih cena Vox sudo mašina u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Jedan od najdosadnijih i najomraženijih kućnih poslova je pranje suđa. Potrebno je vremena i strpljenja. Zato vam je neophodna sudomašina. Pravi je trenutak za kupovinu. Predlažemo vam VOX mašinu za pranje sudova . Sada je možete kupiti po povoljnoj ceni. Imajte na umu da nijedna ruka ne može tako dobro oprati suđe kao sudomašina.

Vreme trajanja akcije i popust

VOX akcija traje od 7 do 21. februara 2022. godine. Popust je 20% .

Capture

Koje su prednosti sudomašine u odnosu na ručno pranje?

Bolje je prati sudove u VOX sudomašini nego ručno. Ekonomičnije je, kvalitetnije, zdravije…

Zašto VOX sudo mašine?

Zato što mašine za pranje sudova ovog brenda neguju i tretiraju vaše posuđe na pažljiv način. Krajnji rezultat je blistavo i čisto suđe. Ovi uređaji su kvalitetni i lepog dizajna.

Dimenzije i kapacitet

VOX Electronics nudi mašine za sudove u različitim dimenzijama kako bi svaki korisnik mogao da uklopi uređaj u jedinstveni dizajn svog prostora. Možete birati samostojeće modele širine 60cm, uže slim modele širine 45cm ili ugradne modele u ove dve dimenzije. Table Top model je pogodan za korisnike kojima je dovoljan kapacitet od 6 kompleta, a koji je širine 55cm. Posebna pogodnosti je VOX široka gama koja nudi mašine kapaciteta od 6 do čak 15 kompleta.

Dodatna treća mlaznica

Pored standardnih mlaznica, pojedini modeli iz VOX ponude poseduju i dodatnu gornju. Ova značajna prednost podrazumeva da kombinacija mlaznica ovakvih modela raspršuje vodu sa tri strane, čime se postižu maksimalni rezultati pranja.

Opcija pola pranja

Vrlo korisna opcija kod VOX modela sudomašina koja štedi električnu energiju i potrošnju vode jeste Eco Wash. Opcija omogućava performanse pranja kada sudomašina nije puna i tada se koristi samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela. Potrošnja je prilagođena popunjenosti vaše mašine pa ćete štedeti uz besprekorno oprane sudove.

Triple filter

VOX sudomašine imaju tri vrste filtera: mikro, grubi i metalni. Prilikom pricesa filtracije sprečavaju da ostaci htane zapuše cev i kontrolišu oticanje vode. VOX nudi adekvatne modele za manje porodice, modele pogodne za dodatnu uštedu prostora ili sudomašine koje će olakšati život domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

Bićete bezbrižni, sigurni i mirni sa garancijom u trajanju od 5 godina.

Capture

Gde se može obaviti kupovina?

Kupovinu možete obaviti u nekoj od 59 Tehnomedia prodavnica u 37 gradova u našoj zemlji, u Web prodavnici, online ili pozovite Call centar na 011 44 44 999.

Izaberite VOX zbog pogodnosti koje ćete dobiti kupovinom ovog uređaja, kao spoj cene, dizajna i efikasnosti. Pogledajte, izaberite, kupite i uštedite. Ovakva prilika se ne propušta!!!

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *