Kako da izaberem mašinicu za šišanje?

x   T.

U svakom trenutku imaćete željenu frizuru i uštedećete novac sa mašinicom za šišanje. Neće više biti potrebe da na nedelju, dve posećujete frizerski salon već ćete kada god poželite imati urednu frizuru.

Koliko puta vam se desilo da žurite na neki događaj, posao ili zabavu i nemate vremena da posetite frizera. Pomoću mašinice za šišanje možete biti sam svoj majstor i uvek da izgledate tip-top, uredno, lepo i negovano. Uštedećete znatnu sumu novca, jer ćete moći da se šišate sami, kod kuće i neće biti potrebe da na desetak dana posećujete frizerske salone.

U Tehnomedia prodavnicama potražite odgovarajući model mašinice za šišanje. Naravno možete izabrati i višenamenski model za lice, bradu, kosu i telo. Nudimo maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Capture

Zbog čega je važno da imate ovaj aparat?

Uštdećete vreme i novac. Neće biti potrebno da se oslanjate na nekog drugog, već sitne prepravke i šišanje možete obaviti i sami. Ošišaćete se brzo i jednostavno. Željenu frizuru dobićete lako. Ovi aparati su praktični, sigurni, bezbedni , kvalitetni i neće zauzeti puno prostora u vašem kupatilu.

Po čemu se razlikuju mašinice za šišanje i trimeri

Namene su im različite. Mašinica za kosu će vas ošišati, a za precizno uređivanje kose i finije detalje poslužiće vam trimer. Mašinice za šišanje poseduju nastavke i koristićete ih u zavisnosti kakvu frizuru želite. Trimeri pomoću ugrađenih postavku na aparatu mogu precizno odrediti visinu tačno u milimetar.

Karakteristike mašinice za kosu

Možete izabrati žičanu ili bežičnu mašinicu. Imaju oštrice i nastavke.

Oštrice kod većine modela su od nerđajućeg čelika i mogu biti od običnog čelika, titanijuma ili keramike. Veoma su izdržljive i duže traju mašinice za šišanje sa oštricama izrađenim od ugljenog čelika. Oštrice su uglavnom dizajnirane tako da se tokom korišćenja same i oštre. Ako želite da vas aparat dugo služi možete mašinicu podmazati ponekad i posebnim uljem.

Pomoću nastavka mašinice za šišanje regulisaćete dužinu kose. Određeni broj ima svaki nastavak na sebi i on određuje koliko će vam kose ostati na glavi kada prođete po njoj mašinicom. Kosa ostaje duža što je veći broj. Pojedini modeli na samom aparatu daju mogućnost regulisanja i izbora dužine kose i onda neće biti potrebe da menjate nastavke za svaku dužinu.

Capture

Da li su bolje žičane ili bežične mašinice za šišanje?

Bežična mašinica za šišanje kose je za pouzdanija ako je kosa duža i odličan je izbor za česta šišanja. Rukovanje je lako, jer to možete obaviti gde god želite: u dvorištu, kupatilu, na terasi i ne morate da vodite računa da li je kabl dovoljno dugačak. Praktične su i mogu uvek da vam budu pri ruci i da je ponesete sa sobom gde god da idete. Pojedini modeli su i otporni na vodu pa se možete ošišati i nakon tuširanja ili u kupatilu.

Jedino ako se odlučite za bežični model morate uvek voditi računa da mašinica bude napunjena, kako ne biste ostali ošišani na pola ako se kojim slučajem isprazni aparat.

Sa mašinicom na žicu nećete imati tih problema i apart će uvek biti spreman za posao šišanja kada ga uključite u struju. Snaga i jačina šišanja tokom rada biće konstantno ista i velika.

Da li su bučne tokom rada?

Zvuk zavisi od modela i kvaliteta. Mašinice za šišanje koje su dobrog kvaliteta zujaće tiho.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *