Ograničenje za korisnike WhatsApp-a

x   T.

Uskoro stiže ograničenje za WhatsApp korisnike Android uređaja. Google neće više nuditi neograničene rezervne kopije već će staviti ograničenje za korisnike.

WhatsApp će u budućnosti obaveštavati korisnike kada na Google Drive-u rezervne kopije četova dostignu ograničenje skladišnog prostora. Tu se misli na rezervne kopije četova: poruke, medije, dokumenta ili sve.

Obrazloženje

Korisnici Android-a godinama koriste neograničeni skladišni prostor za WhatsApp četove i medije na Google Drive-u.

U odnosu na korisnike iPhone-a je bila prednost jer oni moraju za pravljenje rezervnih kopija da koriste iCloud skladište od 5 GB . Veoma korisna funkcija je proces vraćanja rezervnih kopija ćaskanja prilikom prelaska na drugi ili novi telefon.

Za WhatsApp, WABetaInfo pouzdani izvor je podelio informacije koje ukazuju na Google Drive ograničenja koja bi se u predstojećem ažuriranju aplikacije WhatsApp mogla postaviti.

Neograničene rezervne kopije

Neograničene rezervne kopije Google fotografija kompanija je prestala da nudi prošle godine. To bi mogao biti još jedan podsticaj za plaćene Google One planove za skladištenje.

O pojedinostima će se govoriti narednih dana kada budu poznati svi detalji. Svi se slažu da će Google u oblaku ograniči veličinu besplatnih rezervnih kopija WhatsApp-a.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *