Hajde da slavimo ljubav

proficare x blog

Vi + Tehnomedia = ljubav. Hajde da zajedno slavimo ljubav i Dan zaljubljenih.

Zaljubljeni imaju svoj dan koji se polako približava i vreme je da razmislite kako da obradujete voljenu osobu. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte ili našu online prodavnicu i sigurni smo da ćete pronaći savršen poklon.

Capture

O akciji povodom Dana zaljubljenih

Svi vole poklone i ništa lepše nego kada obradujete nekoga koga volite. Tehnomedia poklanja specijalni popust povodom 14. febrara, Dana zaljubljenih.

Na celokupan Profi Care asortiman nudimo fantastičnih 20% popusta.Ono što ste nedeljama i mesecima merkali sada može biti vaše po specijalno niskoj ceni. Pogledajte našu akciju, kupite i pritom uštedite, a ono što je najvažnije obradujte svog partnera i sebe.

Trajanje akcije

Akcija traje od 1. do 15. februara.

Šta je na popustu?

Na popustu je ceo Profi Care asortiman.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom. Besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara.

Zašto Profi Care?

Profi Care je mlad, nemački brend koji je predstavljen na sajmu u Berlinu 2017. godine. Svi aparati i proizvodi su napravljeni od prvoklasnih materijala, lepog su dizajna i izgleda, pouzdani i kvalitetni. Uglavnom su proizvodi namenjeni nezi i lepoti.

image

Sjajni pokloni

Sa Profi Care aparatima bićete lepi, negovani i zadovoljni u svakom trenutku. Nije više potrebno da sate i sate provodite u frizerskim i kozmetičkim salonima i trošite novac. Iskoristite ovu akciju niskih cena i nabavite odgovarajuće i savremene aparate koji će vam pomoći da u svakom trenutku izgledate lepo.

Kod nas možete po šok ceni kupiti sjajne poklone za nju i njega. Vaša dama imaće sa fenom ili figarom ovog brenda u svakom trenutku najlepšu kosu ili lokne. Obradujte svog muškarca trimerom ili aparatom za brijanje na primer kako bi uvek izgledao fantastično. Bez kvalitetnih aparata svakodnevno brijanje i oblikovanje brade na primer može biti umarajuće i zato iskoristite ovu priliku i nabavite pribor po neverovatno povoljnoj ceni. Budite uvek nasmejani i uživajte u punom sjaju vaših zuba uz fantastične električne četkice za zube ovo brenda. Važno je i da održavamo higijenu, a sa usisivačima ovog brenda vaš životni ili poslovni prostor biće čist i uredan u svakom trenutku.

Capture

U ovo vreme pandemije kada je zdravlje najvažnije imamo odličan predlog za poklon. Profi Care prečiščivać vazduha obezbediće vam zdravu sredinu i okruženje. Uklanja sve nečistoće iz vazduha, bez korišćenja hemijskih sredstava pa samim tim nije štetan za ljude. Poseduje sistem duplog filtriranja. Predfiltriranje je za krupnu mehaničku nečistoću kao što su životinjska dlaka ili dlaka, čestica kože i slično. Taj filter je periv. Drugi sistem je EPA filter, koji je namenjen za finiju nečistoću kao što su nikotin, dim, polen, prašina i slično. Na ovaj način se pročišćava čak do 99,5% alergena odnosno suspendovanih čestica iz spoljašnjeg vazduha. Ovaj aparat je idealan, jer ima i  funkciju joniziranja vazduha koja kao rezultat daje neutralan elektrostatički i svež vazduh.

Dan zaljubljenih u Tehnomedia prodavnicama

Da nam je do nekog stalo kao i pažnju i ljubav prema nekome iskazujenjemo darivanjem i zato požurite do Tehnomedie. Ako ste u dilemi i ne znate šta da poklonite voljenoj osobi ili ne možete da se odlučite, ljubazni i obučeni prodavci Tehnomedie će vam i u tome pomoći.

Svratite ovih dana u neku od naših prodavnica i uživajte u kupovini za sebe i voljene. Ne zaboravite, ljubav se pokazuje delima. 

Tehnomedia je prepoznatljivo različita i totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *