Singer mašina za šivenje + poklon

SINGER x blog

Kupite Singer mašinu i na poklon dobijate pribor za šivenje.

Mašine za šivenje su korisne i ako imate u planu da je kupite sada je pravi trenutak. U Tehnomedia ponudi možete pronaći odličan izbor modela Singer po povoljnim cenama i plus dobijate i poklon. Možete biti sam svoj majstor i prepraviti nešto od stare garderobe ili sašiti neki novi komad odeće za sebe ili druge. Ona može biti i vaš izvor prihoda. Spojite korisno, ljubav i zadovoljstvo i zaradite.

Kako do poklona?

Vrlo jednostavno. Prilikom kupovine Singer šivaće mašine odmah na licu mesta u prodavnici dobijate i poklon pribor za šivenje.

Vreme akcije

Ova akcija traje 28 dana, u periodu od 1. do 28 februara.

Capture

Zašto kupiti Singer mašinu za šivenje?

Više ne morate da plaćate skupe krojačice, već možete sve sami da uradite kod kuće uz pomoć Singer šivaće mašine. Zašto da trošite novac po skupim buticima, kada ga možete uštedeti, a uz neku sitnu prepravku ono što već imate može postati ponovo moderno i nosivo. U odnosu na ranije šivaće mašine, Singer modeli su praktični, laki, sigurni i jednostavni za rukovanje. Sve što vam je neophodno ima Singer. Nezamenljiv deo je onaj za rukavnu platformu. Sa ovim dodatkom ćete lako obraditi uske detalje poput rukava, manžetni ili nogavica. Poseduju kvalitetan transporter tkanine. Modeli se razlikuju po vrsti korisnih i dekorativnih štepova i imaju od 10 do 23 vrste štepova. Pojedini modeli imaju regulator dužine i širine boda. Tako ćete moći da prilagodite bod tkanini i tehnici šivenja. Neki modeli to nemaju, već je jedan bod dat u nekoliko varijanti dužine i širine. Imaju i jednostavnu izradu rupice za dugme. Po izboru podešavate dužinu štepa, povratni štep unazad. Odabir štepa je lak kao i uvlačenje konca u iglu. Ugrađeni su motor, sijalica za šivenje kao i prostor za pribor. Lako je prenosiva jer modeli imaju i ručku za nošenje.

Garancija

Kupite Singer šivaću mašinu i bićete bezbrižni i mirni deceniju i više. Garancija je 10 godina.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Iskoristite ovu februarsku akciju u Tehnomedia prodavnicama. Obucite modu pomoću Singer mašine, kupite i uštedite.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *