Pokloni Honor!!!

HONOR NASLOV

Ako želite da zarobite srce drage osobe i osetite ljubavne leptiriće, neka vaš poklon za Dan zaljubljenih bude Honor telefon.


Dan ljubavi možete učiniti čarobnim ako svoju drugu polovinu obradujete specijalnim poklonom. Ovo je idealna prilika i odličan način da njoj ili njemu pokažete koliko vam znače.

Iskoristite Honor akciju ljubavi u Tehnomedii do 20. februara i kupite telefon ovog brenda po neverovatno povoljnoj ceni. Honor je stilizovan, moderan i upečatljiv.

image

Tehnomedia vam je pripremila odličnu Honor ponudu mobilnih telefona po specijalnim cenama. Izaberite: Honor mobilni telefon 9X Lite 4/128GB Black, Honor mobilni telefon 9X Lite Green, Honor mobilni telefon 9A 64GB Midnight Black EEA, Honor mobilni telefon 9A 64GB Phantom Blue EEA, Honor mobilni telefon 10X Lite Midnight black ili Honor mobilni telefon 10X Lite Emerald green.

Honor telefon karakteriše odličan hardwer i brz i stabilan softwer. Veliki ekran i dosta memorije, kao i odličan odnos cene i kvaliteta je nešto što izdvaja ovaj brend od drugih. Ovi telefoni poseduju neverovatnu autonomiju, a izuzetno brzo punjenje ih čini pouzdanim i sigurnim. Vrhunske kamere širokog spektra pružaju neverovatan doživljaj korišćenja ovog telefona. Bićete prezadovoljni i video materijalom koji zabeležite. Honor telefoni nude mnoge mogućnosti i opcije koje niste očekivali, kao i uzbudljiv osećaj koji svaki trenutak pretvara u avanturu.

image

Zbog dizajna je nemoguće ne primetiti ga. Poleđina je sjajna sa svetlosnim efektima i prelivima u zavisnosti od svetla i ugla posmatranja. Ističe se i sa blago zaobljenom ivicama koje vam omogućavaju da savršeno leži u ruci i nije previše klizav, čak i bez maske. 

Neprestanu zabavu garantuje vam idealan spoj funkcija koje poseduju ovi telefoni. Izaberite jedan od ovih modela koji su trenutno na akciji povodom Dana zaljubljenih u Tehnomedii.

Izaberite jedan, ali vredan poklon koji će vašu voljenu osobu oboriti s nogu zauvek. Ulepšajte svojoj drugoj polovini Dan zaljubljenih Honor mobilnim telefonom. Moderan i lep, sa velikim ekranom, odličnom kamerom i dobrom baterijom može biti vaš po sjajnoj prazničnoj ceni i to samo u Tehnomedii.

Akcija traje u periodu od 5. do 20. februara ili do isteka zaliha. Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Obradujte osobu koju volite i poklonite joj Honor mobilni telefon.

Srećan dan zaljubljenih!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *