Pokloni i popusti u Tehnomedia prodavnici u Gornjem Milanovcu

milanovac x blog

Spremi se za uzbudljivu promenu! Tehnomedia u Gornjem Milanovcu se seli na novu lokaciju 14. decembra i pripremili smo vredne poklone i popuste. Ne propusti priliku za nezaboravno iskustvo kupovine!

Naša nova adresa u Gornjem Milanovcu je Karađorđeva 1! Svečano otvaramo vrata 14. decembra!

Očekuju te vredni pokloni i sjajni popusti! Ko bude imao najviše sreće na otvaranju dobiće:

Pripremili smo i fantastične trodnevne popuste, od 14. do 16. decembra.

  • Za male kućne aparate i periferije 20% popusta, dok ljubitelji bele tehnike, televizora, audio i video opreme, IT i telefona mogu ostvariti 15% popusta.

Naš novi maloprodajni objekat na novoj lokacija ima čak 170 kvadrata. Od bele tehnike, televizora i audio-video opreme, do pametnih telefona i malih kućnih aparata. Upravo je sada idealan trenutak da osvežiš svoj dom novim uređajima, ili da izabereš neki aparat kao praznični poklon za svoje drage ljude. Na raspolaganju ti je naš tim prodavaca kako bi pronašao savršen proizvod i dobio odgovore na sva pitanja.

Želimo da stvorimo prostor gde se ljubitelji kvalitetnih proizvoda okupljaju, razmenjuju iskustva i dele istu strast prema inovacijama i uređajima.

  • Radujemo se tvom dolasku od ponedeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom smo tu za tebe od 8 do 15 sati.

Hvala na dosadašnjoj podršci i poverenju! Radujemo se što ćemo te dočekati na našoj novoj adresi sa osmehom i rukama punim iznenađenja, popusta i vrednih poklona.

Vidimo se 14. decembra na otvaranju naše prodavnice na novoj adresi u Gornjem Milanovcu u Karađorđevoj 1!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *