Praznici nam stižu

promotivni baner

Specijalna novogodišnja Philips ponuda aparata u Tehnomedia prodavnicama.

Jedan od omiljenih perioda u godini su novogodišnji i božićni praznici. Ovi praznici podstiću na sreću i radost, a polako počinje da nas obuzima slavljenički duh. Davanje i primanje poklona ima posebnu draž. Zato smo pripremili specijalnu novogodišnju ponudu Philips aparata:

Investirajte pametno. Philips aparati su izuzetnog kvaliteta, inovativni, jednostavni za korišćenje, snažni i lepog dizajna. U našim prodavnicama ćete pronaći ono što tražite i želite, a možete kupiti i online. Mislite na vreme i obradujte one do kojih vam je stalo prigodnim poklonom.

Philips epilatori

PHILIPS Lumea BRI957/00

Najbrže, najjednostavnije i bez bola možete odstraniti neželjene dlačice sa celog tela. Imaju intenzivna pulsirajuća svetla i uklanjaju dlaku iz korena, a tretiranje je skoro bezbolno. Samo pritisnete dugme nakon što aparat odredi koji je intenzitet svetlosti potreban za taj deo kože uz pomoć Smart Skin senzora. Ponavljanjem tretmana rast dlaka se smanjuje, a nakon četiri, koža postaje potpuno glatka. Na 4 do 8 nedelja je potrebno samo povremeno održavati kožu. Imaju posebne nastavke za pazuh ili bikini zonu, pored onih za telo i lice. Po kombinaciji oblika, veličini prozorčića i filtera razlikuje se svaki pametni dodatak pa pruža prilagođene programe tretmana za određene delove tela kada se lako doda uređaju. Recite zbogom kozmetičkim salonima, jer ćete sada sve moći sami da obavite kod kuće. S obzirom na cene tretmana u salonima uštedećete znatnu sumu novca.

Philips Figaro

PHILIPS SenseIQ BHB886/00

Vaša kosa zaslužuje najbolje. Ovaj automatski aparat za uvijanje kose ima tehnologiju SenseIQ koja sprečava pregrevanje kose. Za nekoliko sekundi napraviće od ravne kose savršene kovrdže, koje dugo traju uz održavanje 95% prirodne čvrstine kose. Ima 3 podesive temeprature i promenljiv smer rotiranja. Sa inovativnim pametnim štitnicima za kovrdže, kosa se savršeno omotava oko cevi. Negu i sjaj kosi pruža duga cev sa negativno naelektrisanim jonima. Rezultat je besprekoran zato što se svaki pramen kose ravnomerno kovrdža pri kontrolisanoj temperaturi. Ceo posao se obavlja automatski samo pritiskom dugmeta.

Philips presa za kosu

PHILIPS SenseIQ BHS830/00

Napravljena je tako da zadržava prirodnu vlažnost kose duboko unutra zahvaljujući tehnologiji SenseIQ . Pri svakom oblikovanju imaćete jaku, čvrstu i sjajnu kosu, a uvek će biti zdrava iznutra. Po oblikovanju, aktivni digitalni senzor meri temperaturu kose više od 20 000 puta. Kako ne bi došlo do pregrevanja kose inteligentni mikroprocesor automatski prilagođava temperaturu. Vašu kosu obogatiće prisustvo jona uz jonski sistem Tetra. Patentirani dizajn oslobađa milione jona pomoću 4 specijalne mlaznice sa obe strane aparata za izravnavanje. Obogaćujući molekuli uklanjaju elektricitet, eliminišu neposlušnost i kosi daju raskošan sjaj.

Philips električne četkice za zube Sonicare

PHILIPS Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/27

Philips Sonicare poboljšava zdravlje zuba i desni na nežan način. Sa četkicama za zube ovog brenda nega i briga nikada nije bila jednostavnija. Sjajno čisti zube, tu su i programi koji su podesivi za izbeljivanje, masiranje desni, duboko čišćenje… Bezbedna je i nežna za korišćenje, čak i za osobe koji imaju navlake ili protezu. U odnosu na običnu četkicu za zube do 10 puta bolje uklanja naslage, zahvaljujući kvalitetnim gusto raspoređenim vlaknima. Za samo nedelju dana primetićete belji osmeh, jer W2 Optimal White poseduje deo za uklanjanje naslaga napravljen od gusto raspoređenih vlakana u obliku dijamanta koja uklanjaju površinske naslage na zubima nastale hranom i pićima.

Philips Trimeri OneBlade

PHILIPS OneBlade QP6551/15

OneBlade trimeri rade sve: trimuju, oblikuju i broju sve dužine brade. Tehnologija dvostranih oštrica sve olakšava. Jedinstvena OneBlade tehnologija brijanja s oštricom se brzo pomera, 200 pokreta u sekundi i sa dvostrukim je zaštitnim sistemom. Dobar je izbor za osetljivu kožu. Na svim delovima lica možete se efikasno brijati ili trimovati dlačice. Sa rotirajućom glavom je sve olakšano jer se aparat prilagođava konturi lica, vratu i bradi. Ceo posao završićete brzo u samo nekoliko poteza. Trimuje dužinu brade do željene dužine od 1, 3 ili 5 mm jednim od tri češlja. Dvostrana oštrica pomaže brijanje u bilo kom smeru. OneBlade možete koristiti i tokom tuširanja, jer je vodootporan. Koristite ga sa penom ili bez, svejedno je. Čisti se jednostavno, ispiranjem pod vodom.

Philips promocije 100 dana probe + garancija povraćaja novca

Sada možete iskoristiti i promociju 100 dana probe kako biste bili sigurni u svoj izbor i da li vam određeni aparat odgovara. Predlažemo 3 proizvoda iz aktuelne promocije 100 dana probe + garancija povraćaja novca:

Kupite Philips epilator za depilaciju Lumea BRI957/00 ili Lumea BRI955/00 i dobijate mogućnost 100 dana probe. Ukoliko niste zadovoljni aparat možete vratiti i dobićete nazad svoj novac. Na prodajnom mestu će vam biti vraćen novac i na isti način na koji je kupovina proizvoda izvršena.

U ponudi 100 dana garancije povraćaja novca učestvuju izdvojeni modeli Philips Sonicare električnih četkica: HX6803/04, HX6830/44, HX6836/24, HX6859/29, HX6850/57 i HX6877/28, a ponuda ne uključuje zamenske nastavke. Kupite električnu četkicu i stičete pravo na povraćaj novca najviše 100 dana od dana kupovine. U slučaju da niste zadovoljni možete vratiti četkicu zajedno sa dodatnom opremom i garantnim listom u originalnom pakovanju na prodajnom mestu na isti način na koji je kupovina i izvršena. Najmanje 14 dana, a najviše 100 dana od dana kupovine.

Kupite stajler SenseIQ BHB886/00 ili presu za kosu SenseIQ BHS830/00 i ako niste zadovoljni stičete mogućnost povraćaja novca najviše 30 dana od datuma kupovine, koji je naveden na računu, sa dodatnom opremom i garantnim listom u originalnom pakovanju na prodajnom mestu i na isti način na koji je kupovina izvršena.

Za ove aparate promocija traje do kraja godine, 31. decembra 2022.

Vreme novogodišnjih praznika je pred nama. Prostor oko okićene jelke popunite poklonima. Obezbedite Philips aparate za svoje najmilije i sebe.

Tehnomedia je mesto odlične kupovine. Krenite odmah u akciju!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *