Prijatni mirisi iz TaoTronics

x

Čulo mirisa ima najjače emotivno dejstvo i zato je miris vašeg prostora važan. Nabavite osveživač prostorija TaoTronics.

Prvi utisak je najvažniji. Zato je bitno da kada neko uđe u vaš dom ili poslovni prostor oseti svežinu, lep i prijatan miris. Potreban vam je samo osveživač TaoTronics.

O higijeni i čistoći se mora voditi računa. U ovo vreme zbog korona virusa i raznih infekcija dodatno mora da se obrati pažnja. Prostori u kojima boravite moraju besprekorno da se održavaju. Međutim sve ovo i nije dovoljno jer vam je potrebno nešto što će dezinfikovati odnosno osvežiti vaš dom. Pomoćnik je osveživač prostorija TaoTronics TT-AD004. On naravno neće uništiti nevidljive neprijatelje ali će učiniti prostor oko vas prijatan za boravak u njemu. Osveživač širi prijatne mirise.

image

TaoTronics osveživač vazduha TT-AD004 je ultrasonični. Ispušta hladnu paru. Zapremina posude je 400 ml. Može da radi 14 sati. Izlaz pare po satu je 25 ml do 60 ml. Radi veoma tiho i neće vam smetati čak i ako ga noću koristite. Radna frekvencija je 2,4 MHz. Željeno vreme rada uređaja možete podesiti. Imate mogućnost izbora boja nežnog i prijatno diskretnog LED svetla. Napravljen je od polipropilena i ABS plastike koja se koristi za pravljenje Baby flašica.

Jedinstven ambijent u domu stvoriće vam ovaj aparat koji posebnom tehnologijom koju koristi pretvara vodu u hladnu paru. Prirodan osećaj pruža ta hladna para i podseća na sveže prolećno jutro u prirodi.

Osveživač prostorije osim što širi prijatnu atmosferu štiti vas i od suvog vazduha pa ćete disati olakšano. Modernog je dizajnai lako uklopiv u bilo koji prostor. Ovaj model ne liči na osveživače kakve očekujete i vrlo su dekorativni.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i po povoljnoj ceni obezbedite osveživač prostorija koji će vam pružiti svežinu i čist vazduh. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *