Savršeni snimci pomoću DJI OM4

x Dji

Za jasne snimke bez podrhtavanja DJI gimbal OM4.

Mobilni telefon je sastavni deo vaše svakodnevice i skoro uvek je u vašim rukama. Gde god da ste, volite sve da zabeležite kamerom i da snimite… Međutim, nikada niste potpuno zadovoljni kvalitetom snimka. Imate dobar mobilni telefon, ali uvek vam je nešto nedostajalo. Vreme je da nabavite DJI gimbal OM 4. Ovaj sklopivi stabilizator pomoći će vam da napravite snimke na kojima će vam svi zavideti.

Ako ste ljubitelj prirode, avanturista, ili zavisnik od adrenalina najbolje ćete sve akcije snimiti uz njegovu pomoć. Snimci će biti jasni, precizni, bez podrhtavanja i stabilni. Jedino će on učiniti da vaši snimci izgledaju besprekorno.

Ovaj stabilizator zahvaljujući novom magnetnom dizajnu moći ćete lako i jednostavno da povežete sa mobilnim telefonom. Sklopiv je i lak (390 grama), tako da ga uvek možete nositi sa sobom i zabeležiti sve što poželite u svakom trenutku. Ovo je magnetni, ultra kompaktni pomoćni uređaj sa funkcijama koje se lako koriste. Upotpuniće vaš pametni telefon i sa ovim dodatkom moći ćete jednostavno, sigurno i bezbedno da snimate. Povezivanje je Bluetooth Low Energy 5.0.

Pričvrstite svoj pametni telefon na OM4 i snimajte u pokretu. Štipaljka sa magnetom je lagana i neverovatno tanka. Magnetni držač sa prstenom će pričvrstiti vaš telefon i dati mu sigurnost.

Ima dosta novih funkcija. Kako biste realizovali snimke u holivudskom stilu i istakli najvažnije detalje po vama pomoći će vam funkcija Dynamic Zoom. Uvek se nekako osećate nelagodno kada morate da zamolite nekog slučajnog prolaznika da vas slika, a sada vam to neće biti potrebno. Uključite funkciju Gesture Control a gimbal kada primi snignal u istom trenutku napraviće besprekornu fotografiju za vas. Savršenu stabilizovanu sliku dobićete pomoću ActiveTrack 3.0. funkcije koja omogućava da gimbal prati pokrete onoga što snimate bez obzira koliko oni bili energični i brzog tempa. CloneMe Pano funkcija je novitet pomoću koje ćete napraviti savršenu panoramu sklopljenu iz više fotografija. Verovali ili ne najzad ćete moći da se nađete u isto vreme na više mesta.

Snažni magnet na OM 4 ruci i magnet na novoj kuki za stezanje stisnite oko telefona i uvek ćete se osećati sigurno. Magneti prčvršćuju vaš telefon na stabilizator koji sadrži nadograđene 3-osne motore kao i uredan dolli zoom režim. Pomoću ovog dodatka snimaćete stabilan video bez podrhtavanja. Na najbolji način iz kamere pametnog telefona dobićete filmske snimke za praćenje kao da ste ih snimali pomoću “krana” – filmske dizalice. Kamera sa montira i demontira lako. Baterija DJI OM 4 traje 15 sati sa jednim punjenjem. Njen kapacitet je 2.450mAh.

Pakovanje OM 4 sadrži: magnetni držač u vidu prstena, magnetnu stegu za telefon, tripod, torbicu za čuvanje, naponski kabl, vrpcu za nošenje oko ručnog zgloba.

Volite da snimate, slikate i zabeležite određene trenutke. Potreban vam je siguran uređaj koji će vam pomoći kako bi ono što snimite bilo stabilno zabeleženo. Sklopivi stabilizator OM 4 iz Tehnomedia prodavnice je pravi izbor. Po najpovoljnijoj ceni nabavite ga u našim maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *