Mini šporeti za male prostore

serpa

Za male kuhinje idealni uređaji i aparati su oni koji su lako prenosivi, jer začas možete da napravite mesta za neki drugi uređaj.

U kuhinji se priprema hrana i obeduje, ali se vode i razgovori, kafeniše i druži. Mnogima je omiljeno mesto u domu. Njen neizostavni deo su aparati za pripremanje ukusnih obroka: mini šporeti, pećnice, pekači, rešoi.

image

Ako živite u garsonjeri ili vam je mali stan, kao i kuhinja i nedostaje vam prostor, a morate da nabavite osnovne kuhinjske elemente, savršeno rešenje su mini šporeti. Ovi šporeti imaju uglavnom ringle, ali ima ih i sa ravnom pločom ili plinskim gorionicima, kao i mini rerne bez ringli, odnosno bez gornje grejne zone. Veoma su traženi indukcioni.

U rerni se najčešće nalazi rešetka i posuda za skupljanje masti koja se može koristiti i kao tepsija. Postoje i modeli sa mnogim dodatnim funkcijama i elementima. Plinski mini šporeti su praktični jer kod njih nema čekanja i odmah se zagreju. Konstantnu ravnomernu toplotu obezbeđuju kombinovani koji koriste plin i struju. Neka istraživanja su pokazala da uprkos tome što su plinski šporeti i rerne štedljiviji električni mini šporeti su traženiji i prodavaniji.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte, jer vas očekuju šporeti renomiranih proizvođača izuzetnog kvaliteta i sigurnosti. Imaju visoku energetsku klasu, a modeli su različitih veličina i boja.

Mini šporet je pravo rešenje za studente, na primer. U sobi, kuhinji ili terasi možete da ga smestite gde god poželite. Jednostavan je i malih dimenzija. Cene su povoljne, a izbor je odličan u Tehnomedia centru.

image

Mini šporeti su dobar izbor ako želite da podgrevate, spremate slatka i slana jela, kuvate kafu, čaj i šta god želite. Ravnomerno raspoređuju toplotu prilikom kuvanja, a većina ima u rernama i ventilatore koji pomažu efikasnije pečenje.

U Tehnomedia ponudi možete pronaći razne modele rešoa koji će vam olakšati spremanje hrane, ali i smanjiti troškove. Izaberite: indukcijski, plinski ili sa ringlama.  Rešoi uglavnom imaju 2 ringle, manju i veću. Električna energija će se iskoristi na najbolji način uz odgovarajuću veličinu posuđa. Rešoi su praktični, jer su lagani i mogu se preneti svuda. Mini pećnica izgleda kao mikrotalasna pećnica. Rešoi kao i mini pećnice su pogodne kako za male kuhinje tako i za vikendice. Možete se odlučiti i za rešoe sa jednom ringlom.   Rešoi sa ravnom pločom se zagreju za par sekundi.

x Kuhinja x

Posetite Tehnomedia centar, jer imamo ODLIČAN IZBOR. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *