Mini šporeti za male prostore

Za male kuhinje idealni uređaji i aparati su oni koji su lako prenosivi, jer začas možete da napravite mesta za neki drugi uređaj.

U kuhinji se priprema hrana i obeduje, ali se vode i razgovori, kafeniše i druži. Mnogima je omiljeno mesto u domu. Njen neizostavni deo su aparati za pripremanje ukusnih obroka: mini šporeti, pećnice, pekači, rešoi.

Ako živite u garsonjeri ili vam je mali stan, kao i kuhinja i nedostaje vam prostor, a morate da nabavite osnovne kuhinjske elemente, savršeno rešenje su mini šporeti. Ovi šporeti imaju uglavnom ringle, ali ima ih i sa ravnom pločom ili plinskim gorionicima, kao i mini rerne bez ringli, odnosno bez gornje grejne zone. Veoma su traženi indukcioni.

U rerni se najčešće nalazi rešetka i posuda za skupljanje masti koja se može koristiti i kao tepsija. Postoje i modeli sa mnogim dodatnim funkcijama i elementima. Plinski mini šporeti su praktični jer kod njih nema čekanja i odmah se zagreju. Konstantnu ravnomernu toplotu obezbeđuju kombinovani koji koriste plin i struju. Neka istraživanja su pokazala da uprkos tome što su plinski šporeti i rerne štedljiviji električni mini šporeti su traženiji i prodavaniji.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte, jer vas očekuju šporeti renomiranih proizvođača izuzetnog kvaliteta i sigurnosti. Imaju visoku energetsku klasu, a modeli su različitih veličina i boja.

Mini šporet je pravo rešenje za studente, na primer. U sobi, kuhinji ili terasi možete da ga smestite gde god poželite. Jednostavan je i malih dimenzija. Cene su povoljne, a izbor je odličan u Tehnomedia centru.

Mini šporeti su dobar izbor ako želite da podgrevate, spremate slatka i slana jela, kuvate kafu, čaj i šta god želite. Ravnomerno raspoređuju toplotu prilikom kuvanja, a većina ima u rernama i ventilatore koji pomažu efikasnije pečenje.

U Tehnomedia ponudi možete pronaći razne modele rešoa koji će vam olakšati spremanje hrane, ali i smanjiti troškove. Izaberite: indukcijski, plinski ili sa ringlama.  Rešoi uglavnom imaju 2 ringle, manju i veću. Električna energija će se iskoristi na najbolji način uz odgovarajuću veličinu posuđa. Rešoi su praktični, jer su lagani i mogu se preneti svuda. Mini pećnica izgleda kao mikrotalasna pećnica. Rešoi kao i mini pećnice su pogodne kako za male kuhinje tako i za vikendice. Možete se odlučiti i za rešoe sa jednom ringlom.   Rešoi sa ravnom pločom se zagreju za par sekundi.

Posetite Tehnomedia centar, jer imamo ODLIČAN IZBOR. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *