TaoTronics osveživač vazduha

x

Kako bi vaš dom i poslovni prostor mirisali na čisto nabavite TaoTronics osveživač vazduha.

Koliko god čistili svoj dom i održavali ga nikada nećete osetiti onaj pravi miris potpune čistoće. Mirisi utiču na raspoloženje i psihu i vreme je da se oraspoložite i nabavite TaoTronics osveživač vazduha TT-AD002.

Ovaj ultrasonični osveživač prostorija sa hladnom parom je izuzetan sa odličnim performansama. Osveživač sa uljanom aromaterapijom može da radi do 8 sati. Paru možete sami kontrolisati. Aparat poseduje 7 LED osvetljenja, radi tiho i bezbedan je. Imate mogućnost 4 podešavanja tajmera. Zapremina posude je 300 ml. Na sat vremena izlaznost pare je od 30 do 50 ml.

Bilo koji miris možete staviti u ovaj osveživač i uživati u različitim mirisima i vlažnom i čistom vazduhu koji će se širiti oko vas zahvaljujući ultrasoničnim talasima. Upotreba je jednostavna. Posudu napunite destilovanom ili običnom hladnom vodom i pritisnete dugme. Odmah ćete primetiti hladnu vodenu paru koju osveživač izbacuje a prijatnog je mirisa.

image

Sa ovim osveživačem prostorija dobijate sate i sate prijatnog mirisa iz hladne pare. Količinu protoka pare možete podesiti. Kada ostane mala količina vode osveživač se sutomatski isključuje sa LED indikatorom upozori da je vreme za dopunu. Aparat će se automatski isključiti kad se posuda odnosno skladište isprazni. Možete aparat koristiti i bez dodavanja eteričnih ulja ali ako želite da osetite blaženstvo opuštanja i prijatnosti dodajte miris po želji. Korišćenjem nekih određenih ulja možete ublažiti neke tegobe. Ovaj funkcionalni aparat je privlačnog dizajna tako da će se lepo uklopiti u prostoriju vašeg doma ili kancelariju.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i rešite problem svežine. Osveživač vazduha osvežava vazduh svuda oko vas, a samim tim lakše ćete disati. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *