Svečano otvorena nova Tehnomedia prodavnica u Kragujevcu

Tehnomedia Otvaranje

Tehnomedia je svečano otvorila treću prodavnicu u Kragujevcu na najboljoj lokaciji u gradu u pešačkoj zoni u ulici Kralja Petra Prvog broj 12.

viber image  d  x

U samom srcu Kragujevca, u centru grada u novootvorenoj prodavnici vladala je odlična atmosfera. Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj ljudi, a mnogi nisu krili oduševljenje. Mnogobrojni posetioci razgledali su izložen bogat asortiman tehnike i robe za svačiji ukus i potrebu i naravno kupovali.

Tri 44. kupca: Marko Jovanović, Radmila Aleksić i Gordana Petrović su srećni dobitnici vrednih Tehnomedia nagrada. Srećni i nasmejani iz prodavnice su izašli sa: laptopom, televizorom i fritezom.

viber image   d x

Marko Jovanović, student informatike je bio 44. kupac i na dar je dobio laptop Dell notebook Inspiron 3582.

  n

Radmila Aleksić (88. kupac) je dobila Vox LED televizor 43DSW293V Smart 4K.

  n

Gordana Petrović je bila 132. kupac i na poklon joj je uručena friteza za kuvanje bez ulja na vruć vazduh poznatog proizvođača Tristar model FR-6976 PR.

  n

Zaposleni su naglasili da su ponosni što će sada Kragujevčanima biti još bliže, takoreći u komšiluku. Vode računa da kupovina u svim segmentima bude pravi doživljaj i kupcima uvek stoje na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice, pomoć i sve što je potrebno. Potrošačima žele da obezbede kvalitetne prizvode po najboljoj ceni. U bogatoj ponudi nalazi se raznovrstan izbor robe renomiranih proizvođača.

  n

U najnovijem maloprodajnom objektu Tehnomedie u ponudi je veliki broj raznih aparata za domaćinstvo. Bela i ugradna tehnika, najnoviji IT uređaji, laptopovi, tableti i desktop računari, audio i video uređaji najmodernije generacije, mali kućni aparati i još mnogo toga.

Ova 44. prodavnica u Srbiji a treća u Kragujevcu prostire se na preko 80 kvadrata. Radno vreme je radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 17 sati.

Tehnomedia centar je jedna od vodećih kompanija u zemlji sa 44 prodavnice u 28 gradova.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

viber image  dd  x
  n
  n
  n

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *