Produžena garancija za Hisense TV

x Hisense Tv

U Tehnomedia maloprodajnim objektima možete kupiti Hisense televizore sa produženom garancijom od 5 godina.

Produžena garancija u trajanju od 5 godina važi za sve Hisense televizore kupljene do 30.juna 2020. godine.
Da bi ste ostvarili  petogodišnju  garanciju, potrebno je da registrujete svoj televizor u roku od mesec dana od datuma kupovine uređaja, koji se nalazi na fiskalnom računu.
Petogodišnju garanciju možete ostvariti popunjavanjem potrebnih parametara na stranici  https://www.hisense.rs/home/registration.

Jedna od vodećih multinacionalnih kompanija u svetu je  Hisense (Hajsens). Postoje 50 godina. Proizvode elektrotehničku robu kako za domaće potrebe, tako i za ceo svet. Hisense pored televizora proizvodi i klima uređaje, frižidere, mobilne telefone, belu tehniku, laptop računare, bežične module, optičke kablove i komponente.

Po kvalitetu ekranskih panela koje proizvodi, ova renomirana kompanija se svrstava među prva četiri proizvođača na svetu. Raspolaže izuzetno velikim prizvođačkim kapacitetima raspoređenim širom sveta. Prednosti ovih televizora su što koriste I (prvu) kategoriju matičnih panela. Čak i najosnovniji modeli imaju 600 Hz frekvenciju osvežavanja slike, ugao gledanja od 178°, kao i integrisani hotelski režim rada. Poseduju odličan hardver i softver, kao i izuzetno brzu Quad Core SMART. Platforma VIDAA omogućava brzo i jednostavno upravljanje aplikacijama (uključujući Netflix , YouTube i brojne druge aplikacije) i surfovanje internetom.

U Tehnomedia prodavnicama nudimo veliki izbor HISENSE TELEVIZORA.

Od 2018. Hisense televizori su mnogo prisutniji na domaćem tržištu – naročito nove serije modela dijagonale od 50 i 65 inča. Za kupce, to su danas najinteresantnije dijagonale u svetu 4K televizora. Ono što je bolje kod novih modela ovog brenda odnosi se na veću HDR podršku, noviji softver i brži procesor. Pored HDR10 i HLG (Hybrid Log Gamma) standarda, dodati su i HDR10+ i DolbyVision, pa je sada HDR mnogo šire podržan. Hisense televizori automatski prepoznaju da li se pušta HDR sadržaj, bez obzira na to da li je u pitanju fajl sa USB‑a ili HDMI signal, nudeći potpuno druge režime slike.

Lod standardnog podešavanja, dostupni su Standard, Cinema Day, Cinema Night, Dynamic i PC/Game modovi. Pri HDR prikazu, na raspolaganju su HDR Day, HDR Night, HDR Dynamic i HDR Game režimi.

Postoje i opcije dodatnog procesiranja slike, pa pored internog algoritma za skaliranje slike, televizori nude i Adaptive Contrast, nekoliko nivoa Smooth Motion podešavanja, dinamičku kontrolu pozadinskog osvetljenja i redukciju šuma. Sve ove funkcije rade veoma dobro i vidljivo poboljšavaju kvalitet prikaza.

Pored prvoklasnih panela, brzih procesora i jednostavnog za upotrebu, ali vrlo moćnog cloud OS-a, kupovinom Hisense televizora u Tehnomedia prodavnicama dobijate i petogodišnju garanciju, koju verovatno nećete iskoristiti, jer neće biti potrebe s obzirom na kvalitet i dugotrajnost uređaja.

TEHNOMEDIA CENTAR je ODLIČAN IZBOR. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *