Produžena garancija za Hisense TV

x Hisense Tv

U Tehnomedia maloprodajnim objektima možete kupiti Hisense televizore sa produženom garancijom od 5 godina.

Produžena garancija u trajanju od 5 godina važi za sve Hisense televizore kupljene do 30.juna 2020. godine.
Da bi ste ostvarili  petogodišnju  garanciju, potrebno je da registrujete svoj televizor u roku od mesec dana od datuma kupovine uređaja, koji se nalazi na fiskalnom računu.
Petogodišnju garanciju možete ostvariti popunjavanjem potrebnih parametara na stranici  https://www.hisense.rs/home/registration.

Jedna od vodećih multinacionalnih kompanija u svetu je  Hisense (Hajsens). Postoje 50 godina. Proizvode elektrotehničku robu kako za domaće potrebe, tako i za ceo svet. Hisense pored televizora proizvodi i klima uređaje, frižidere, mobilne telefone, belu tehniku, laptop računare, bežične module, optičke kablove i komponente.

image

Po kvalitetu ekranskih panela koje proizvodi, ova renomirana kompanija se svrstava među prva četiri proizvođača na svetu. Raspolaže izuzetno velikim prizvođačkim kapacitetima raspoređenim širom sveta. Prednosti ovih televizora su što koriste I (prvu) kategoriju matičnih panela. Čak i najosnovniji modeli imaju 600 Hz frekvenciju osvežavanja slike, ugao gledanja od 178°, kao i integrisani hotelski režim rada. Poseduju odličan hardver i softver, kao i izuzetno brzu Quad Core SMART. Platforma VIDAA omogućava brzo i jednostavno upravljanje aplikacijama (uključujući Netflix , YouTube i brojne druge aplikacije) i surfovanje internetom.

U Tehnomedia prodavnicama nudimo veliki izbor HISENSE TELEVIZORA.

Od 2018. Hisense televizori su mnogo prisutniji na domaćem tržištu – naročito nove serije modela dijagonale od 50 i 65 inča. Za kupce, to su danas najinteresantnije dijagonale u svetu 4K televizora. Ono što je bolje kod novih modela ovog brenda odnosi se na veću HDR podršku, noviji softver i brži procesor. Pored HDR10 i HLG (Hybrid Log Gamma) standarda, dodati su i HDR10+ i DolbyVision, pa je sada HDR mnogo šire podržan. Hisense televizori automatski prepoznaju da li se pušta HDR sadržaj, bez obzira na to da li je u pitanju fajl sa USB‑a ili HDMI signal, nudeći potpuno druge režime slike.

Lod standardnog podešavanja, dostupni su Standard, Cinema Day, Cinema Night, Dynamic i PC/Game modovi. Pri HDR prikazu, na raspolaganju su HDR Day, HDR Night, HDR Dynamic i HDR Game režimi.

Postoje i opcije dodatnog procesiranja slike, pa pored internog algoritma za skaliranje slike, televizori nude i Adaptive Contrast, nekoliko nivoa Smooth Motion podešavanja, dinamičku kontrolu pozadinskog osvetljenja i redukciju šuma. Sve ove funkcije rade veoma dobro i vidljivo poboljšavaju kvalitet prikaza.

Pored prvoklasnih panela, brzih procesora i jednostavnog za upotrebu, ali vrlo moćnog cloud OS-a, kupovinom Hisense televizora u Tehnomedia prodavnicama dobijate i petogodišnju garanciju, koju verovatno nećete iskoristiti, jer neće biti potrebe s obzirom na kvalitet i dugotrajnost uređaja.

TEHNOMEDIA CENTAR je ODLIČAN IZBOR. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *