Produženo radno vreme tokom Crnog petka 24. 25. i 26. novembra 2023.

RADNO VREME uskrs x blog

Promenili smo radno vreme prodavnica od petka do nedelje (24. 25. i 26. novembra) kako bismo vam omogućili produženu kupovinu tokom Crnog petka.

Da bismo vam pružili maksimalno uživanje u šopingu, produžili smo radno vreme stvarajući prostor za vaše shopping avanture. Novo radno vreme naših prodavnica važiće tokom Crnog petka 24. 25. i 26. novembra 2023. Očekujemo da iskoristite ovu priliku i uživate u specijalnim ponudama i popustima koje smo pripremili za vas.

Ne brinite i naš Call centar (011 4444 999) je takođe spreman da vam pruži podršku tokom ovih uzbudljivih dana vikenda. Call centar će biti dostupan u subotu od 8:00 do 20:00 sati, dok će u nedelju raditi od 9:00 do 15:00 sati. Ovo je vaša prilika da iskoristite posebne ponude, a produženo radno vreme pruža vam više vremena za opuštenu kupovinu.

Ne propustite Black Friday pogodnosti i pronađite savršene uređaje i aparate na sjajnim popustima. Sada je najbolje vreme za šoping, zato kupujte kod nas i uživajte u eksploziji niskih cena i jedinstvenom iskustvu kupovine.

Pogledajte detaljan spisak prodavnica sa produženim radnim vremenom OVDE.

Tehnomedia i tačka.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *