Punjači za sve

naslovna

Ono bez čega ne možemo i što bi svaki dom morao da ima su punjači.

Koliko puta ste se našli u situaciji da morate negde da krenete, a onda shvatite da ste zaboravili da napunite mobilni telefon ili laptop, na primer? Koliko puta vam se desilo da ste kod kuće i da se nervirate, jer već satima punite neophodne uređaje i  vidite da stari punači više ne funkcionišu? Pravo je vreme da posetite Tehnomediu i pronađite punjač koji vam je neophodan. U ponudi su različiti modeli proverenog kvaliteta sa kojim ćete uvek biti sigurni jer su pouzdani. Izaberite: auto punjače, kućne punjače, punjače za laptop, Wi-Fi punjače.

Birajte popularne brendove kao što su: Samsung, Varta, Zeus, Trust, Remax, S-Box, S-Link, Hama, Huawei i drugi.

Punjač za mobilne telefone je nešto bez čega niko ne može. U Tehnomedia maloprodajnim objektima ćete pronaći kvalitetne kućne USB punjače za mobilne i tablete koji će brzo napuniti vaš uređaj. Ovi kućni punjači su različitih amperaža, kao i sa jednim ili više ulaza za USB tako da možete puniti više uređaja odjednom.

punjac laptop

Širok izbor modela punjača za laptop po povoljnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Punjači su bezbedni i izrađeni po svim standardima. Mogu da se koriste i kao potpuna zamena originalnih punjača za laptopove jer poseduju iste karakteristike. Punjači za telefon se nalaze u pakovanju uz svaki mobilni telefon, ali uvek nam zatreba dodatni punjač. U Tehnomedia prodavnicama možete izabrati modele sa 2 ili više konektora, veće snage, ili drugačijeg dodatnog priključka. Pored standardnih usb kućnih punjača za mobilni, možete birati i one sa dva USB ulaza, tri, četiri i šest ulaza. Snaga punjača za mobilni je još jedan od faktora određivanja modela i tipa punjača. Kućni usb punjači će vam pomoći kako biste mobilni uređa koji je konstantno u funkciji imali u svakom trenutku uz vas. Uređaje vrhunskog kvaliteta koji ćete dugo koristiti potražite u Tehnomedia prodavnicama.

auto punjac

Punjače baterija možete da koristite bilo gde, jer su veoma praktični. Jednostavni su za korišćenje i kompaktni a tablete i mobilne telefone brzo pune. Odličan su izbor ako ste stalno u pokretu i žurbi pa ne obraćate pažnju da li vam je baterija na mobilnom telefonu i drugim uređajima puna. Različitog su kapaciteta baterije i veličine i poseduju razne dodatke. Sigurno vam se makar jednom desilo da ste morali da svoj tablet ili telefon dopunite u svom vozilu, jer vam se istrošila baterija. Ponekad je potrebno malo više vremena da se napuni. Mnogi noviji modeli imaju nove bežične auto punjače kao uobičajeni deo opreme, ali mnogi koriste standardne USB auto punjače. Oni nisu osmišljeni da pune uređaje čije baterije zahtevaju veliku jačinu električne struje, sa sličnim naponom, za normalno punjenje.

auto punjac

Bolji izbor su jači auto punjači posebno ako istovremeno koristite aplikacije za navigaciju, bluetooth ili nešto drugo što troši dosta baterije. Prilikom kupovine auto punjača obratite pažnju na struju punjenja koja se označava u amperima i ona treba da ima bar 2,1 amper po USB priključku. Važna je i veličina, kompaknost i jednostavnost upotrebe. Pomoću Wi-Fi bežičnih punjača možete puniti mobilni telefon jednostavnim postavljanjem telefona na njih. Nisu potrebni nikakvi kablovi koji bi povezivali sam punjač i mobilni telefon. Odgovaraju svim telefonima koji imaju opciju Wireless punjenja.

Svratite u Tehnomediu i izaberite punjač koji najviše odgovara vašim potrebama. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *